Φωσφοριζέ λαστιχάκια για τον αργαλειό Rainbow Loom

2.50 
Τιμή σε πόντους: 250 πόντοι
C02G0190105
Μη διαθέσιμο

Συσκευασία με περισσότερα από 600 ειδικά λαστιχάκια (latex free) σε φωσφοριζέ χρώμα, για χρήση με τον αργαλειό Rainbow Loom. Κατασκευάστε έως και 24 βραχιόλια (μονό σχέδιο) με κάθε συσκευασία. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα σακουλάκι με 24 πλαστικά κλιπ (C-Clip) για να ενώσετε τα λαστιχάκια μεταξύ τους.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα της εταιρείας RainbowLoomR, συμπεριλαμβανομένου αυτού του προϊόντος, έχουν πιστοποιηθεί και πληρούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας παιχνιδιών της  αμερικανικής κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης.  Προσοχή στα παραποιημένα προϊόντα που "μοιάζουν" με τα αυθεντικά προϊόντα της RainbowLoom, καθώς μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Παρακαλούμε να αγοράζετε τα εν λόγω προϊόντα από  εγκεκριμένους μεταπωλητές της RainbowLoomR, ώστε να διασφαλίσετε την γνησιότητά τους.

Κωδικός Κατασκευαστή:
B0020
Φύλο:
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Rainbow Loom
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
90
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
60
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
30
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
54
Χρώμα:
  • Φωσφοριζέ
ΓΙΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Το καλοκαίρι στην κατασκήνωση είναι ιδανικό να βρίσκεις το φακό ( το έχει ντύσει η μικρή με το monster tail) και έχουν πραγματικά μεγάλη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα αλλά της αγοράς, έχω ένα βραχιόλι από τα Χριστούγεννα στο χέρι μου και δεν έχει πάθει τίποτα και το φαραώ μέρα νύχτα..
Και εγώ τέτοιο φοράω και γελάνε τα παιδιά μου που φωσφορίζω στο σκοτάδι.
Πολύ καλό! Οι μικρές μου έχουν ξετρελλαθεί να φτιάχνουν βραχιολάκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι...και να τα δείχνουν στις φίλες τους..
Γράψτε μια κριτική