Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Led Φακός Χειρός E50 Fenix 780 Lumens

69.00 
Τιμή σε πόντους: 6900 πόντοι
C04G0580028
Σε Απόθεμα
+

Ο Fenix E50 XM-L (T6) LED Flashlight είναι ένας φακός με μεγάλη φωτεινότητα, ιδανικό μέγεθος  και παράλληλα είναι πολύ βολικός στην χρήση του.
Αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο και χάρη στον σχεδιασμό του ο χρήστης μπορεί να τον προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης.
Διαθέτει ρυθμιζόμενο θάλαμο για τις μπαταρίες ο οποίος διαιρείται σε δύο μέρη. Έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος του φακού ανάλογα με τον τρόπο που θέλει να τον χρησιμοποιήσει, επιστρατεύοντας το ένα ή και τα δύο μέρη για τις μπαταρίες. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει και τα δύο μέρη ο φακός τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες λιθίου 18650 ή τέσσερεις μπαταρίες λιθίου CR123A και έχει μέγεθος 207x40χιλ.. Σε περίπτωση που ο χρήστης χρησιμοποιήσει τον ένα μόνο θάλαμο για μπαταρίες ο φακός απαιτεί μια μπαταρία λιθίου 18650 ή δύο μπαταρίες λιθίου CR123A και σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος του είναι αρκετά μικρότερο. Και στις δύο περιπτώσεις ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά επίπεδα φωτισμού, με ισχύ στα 23, 74, 236 και 780 Lumens. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται και οι δύο θάλαμοι μπαταριών ο χρόνος λειτουργίας του κυμαίνεται από μια ώρα και σαράντα πέντε λεπτά στα 780 Lumens έως 80 ώρες στα 23 Lumens. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο ένας μόνο θάλαμος μπαταριών ο χρόνος λειτουργίας του μειώνεται στο μισό.
Επιπλέον ο φακός διαθέτει και λειτουργία Strobe κατά την οποία ο φακός αναβοσβήνει συνεχώς αλλά και λειτουργία κατά την οποία εκπέμπει σήμα SOS.
Επίσης ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν του φακούς Fenix τόσο δημοφιλείς στο αγοραστικό κοινό, όπως υψηλή ποιότητα κατασκευής, πιστοποίηση στεγανότητας IPX-8, ουδέτερο λευκό LED για καλύτερο φωτισμό κ.α. 
Το μοντέλο E50 XM-L (T6) αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Fenix χάρη στην μεγάλη αξιοπιστία του αλλά και στα πολύπλευρα χαρακτηριστικά του που επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει τις προδιαγραφές του φακού για απόδοση, χρόνο λειτουργίας και μέγεθος σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Χαρακτηριστικά:
Χρησιμοποιεί LED τύπου Cree XM-L (T6) με διάρκεια ζωής 50000 ωρών
Για την λειτουργία του απαιτούνται δύο μπαταρίες λιθίου 18650 ή τέσσερεις μπαταρίες λιθίου CR123A. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο ένας μόνο θάλαμος μπαταριών για την λειτουργία του απαιτείται μία μπαταρία λιθίου 18650 ή δύο μπαταρίες λιθίου CR123A.
Διαστάσεις φακού: 207χιλ (Μήκος) x 40χιλ (Διάμετρος)
Βάρος: 146.6 γραμ. (χωρίς τις μπαταρίες)
Διαθέτει ψηφιακά ρυθμιζόμενη απόδοση που διατηρεί τον φωτισμό σταθερό
Είναι σχεδιασμένος ώστε να μην γλιστράει όταν τον κρατάτε.
Διαθέτει πρακτικό διακόπτη στην κεφαλή του μέσω του οποίου μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φακό και να εναλλάξετε όλες τις λειτουργίες του
Έχει την δυνατότητα να στέκεται όρθιος σε επίπεδη επιφάνεια ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κερί για διάβασμα.
Είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου όμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη.
Premium Type III hard-anodized αντι-λειαντικό φινίρισμα
Φακός από εξαιρετικά διάφανο γυαλί με αντι-ανακλαστική επένδυση
Διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες με διαφορετική ένταση φωτισμού (780, 236, 74, 23 Lumens) καθώς επίσης λειτουργία Strobe και λειτουργία για εκπομπή σήματος SOS.
Διατίθεται σε μαύρο χρώμα

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:
Φακός Fenix E50 XM-L (T6) LED Flashlight
Lanyard
Ανταλλακτικό O-ring
Θήκη για τον φακό
Οδηγίες Χρήσης
Κάρτα Εγγύησης

Κωδικός Κατασκευαστή:
E50 XM-L T6
Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
Fenix
Χρώμα:
  • Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*