Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

OSPREY PINTAIL 40" LONGBOARD SKATEBOARD - WOOD GRADIENT

129.00 
Τιμή σε πόντους: 12900 πόντοι
C02G0600310
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το WOOD GRADIENT OSPREY PINTAIL 40" Longboard (101.6 εκατοστά) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους ή πεπειραμένους αναβάτες longboard. Η σανίδα του, είναι κατασκευασμένη από 7 φύλλα καναδικού σφενδάμνου ώστε να είναι πιο ανθεκτική, ελαφριά, ελαστική αλλά και να έχει καλύτερη αίσθηση και ανταπόκριση. Το πάνω μέρος της σανίδας είναι καλυμμένο με γυαλόχαρτο ώστε ο αναβάτης να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα πάνω σε αυτή και καλύτερο έλεγχο. Σε αυτό συντελούν και οι διαστάσεις της σανίδας, που με μήκος 101.6 εκατοστών και πλάτος 22 εκατοστών δίνουν την δυνατότητα στον αναβάτη, ανεξαρτήτου ηλικίας και ανάπτυξης, να τοποθετήσει τα πόδια του στην ιδανική θέση που τον βολεύουν. 

Ο σχεδιασμός Drop Down του συγκεκριμένου Longboard, επιτυγχάνει να διατηρηθεί χαμηλά το κέντρο βάρους του αναβάτη, χαρακτηριστικό που δίνει επιπλέον σταθερότητα και καλύτερο έλεγχο ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.

Η απόσταση των μπροστινών και των πίσω τροχών προσδίδουν μεγαλύτερη ευκινησία και σβελτάδα στο πατίνι, χαρακτηριστικά που είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για γρήγορες και κοφτές στροφές ή σλάλομ.

Επίσης ο σχεδιασμός Drop Down κάνει το longboard πιο ξεκούραστο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερη ώρα και συνεπώς για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Το WOOD GRADIENT OSPREY Longboard είναι εξοπλισμένο με ρόδες μεγέθους 69 x 55mm SHR 78A PU κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη σκληρότητας 78A και ρουλεμάν τύπου ABEC-9. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία ο αναβάτης έχει καλύτερη και πιο απαλή αίσθηση κατά την διάρκεια της βόλτας του ενώ παράλληλα μειώνονται οι κραδασμοί από ανωμαλίες του εδάφους.

Οι άξονες (trucks) του longboard είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο από τον αναβάτη.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το WOOD GRADIENT OSPREY ένα ιδανικό και διασκεδαστικό μέσο μεταφοράς για την πόλη.

Χαρακτηριστικά:

Σανίδα: 40″ (101.6 εκατοστά) κατασκευασμένη από 7 πεπιεσμένα φύλλα καναδικού σφενδάμνου (maple).

Ρόδες: 69 x 55mm SHR 78A PU

Υλικό: πολυουρεθάνη

Σκληρότητα: 78A

Κωδικός Κατασκευαστή:
SK0013
Κατασκευαστής:
OSPREY
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
1016

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική