Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Παραδοσιακή Θεραπευτική Συσκευή με βεντούζες 12 ανταλλακτικών Κεφαλών

8.50 
Τιμή σε πόντους: 850 πόντοι
C03G0150186
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Οι βεντούζες  είναι μια γνωστή και εκτιμημένη μέθοδος για αιώνες, που χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την καταπολέμηση της φλεγμονής των αεραγωγών.  

Η αποτελεσματικότητά τους έχει επιβεβαιωθεί στη θεραπεία της γρίπης, της βρογχίτιδας, της πνευμονίας, του άσθματος και του λαιμού.

 Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, την ανακούφιση από τη φλεγμονή, το πρήξιμο και τον πόνο διαφόρων προελεύσεων. Διεγείρουν αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τη δυσλειτουργία των εσωτερικών οργάνων και βοηθούν ακόμη και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Οι μαγνητικές φυσαλίδες είναι χωρίς φωτιά. Όπως και τα αντίστοιχα της φωτιάς, χρησιμοποιούν το φαινόμενο κενού αέρος, αλλά εδώ το κενό μέσα στον λαμπτήρα παράγεται χρησιμοποιώντας μια ειδική αντλία.

Η αρχή των βεντουζών  σχετίζεται με την επίδραση της αναρρόφησης του δέρματος, λόγω του κενού που δημιουργείται από τη φυσαλίδα. Όταν το δέρμα μπαίνει στον μαγνητικό βολβό, το αίμα και τα σωματικά υγρά αρχίζουν να ρέουν πιο έντονα. Η επιταχυνόμενη κυκλοφορία με τις  βεντούζες σημαίνει ότι το σώμα καθαρίζεται πιο γρήγορα από τις τοξίνες.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώσετε αναζωογονημένος καθώς  βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν αλλά και σας βοηθούν στο να ξεπεράσετε το άγχος.

Η αποτελεσματικότητα του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας θα εκτιμηθεί άμεσα από κάθε γυναίκα.

Τέλος το κιτ με τις βεντούζες  παρέχει μια αποτελεσματική πρώτη βοήθεια στο δάγκωμα των εντόμων και των φιδιών (κατά την απομάκρυνση του υπολειμμένου δηλητηρίου), καθώς και για την απομάκρυνση ξένων σωμάτων ή κροτώνων. Οι μαγνητικές φυσαλίδες λειτουργούν όχι μόνο τοπικά, αλλά και γενικά. Η αποτελεσματικότητά τους έχει επιβεβαιωθεί στη θεραπεία της γρίπης, της βρογχίτιδας, της πνευμονίας, του άσθματος και του λαιμού.

100% ασφάλεια - εύκολη χρήση !

Είναι ακίνδυνη στην χρήση και δεν προϋποθέτει εμπειρία χρήσης.

Διαθέτει 12 ανταλλακτικές κεφαλές διαφόρου διαμετρήματος, για εύκολη εφαρμογή σε όλα τα σημεία του σώματος.