Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Φωτιζόμενη πινακίδα με ηλιακό πάνελ για αρίθμηση οδών

14.00 
Τιμή σε πόντους: 1400 πόντοι
C03G0070509
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η σωστή σήμανση ενός αριθμού σπιτιού βοηθά στην παράδοση ταχυδρομικών δεμάτων και επιτρέπει στους επισκέπτες να βρουν εύκολα τη σωστή διεύθυνση. Η ηλιακή φωτιζόμενη πινακίδα αρίθμησης σπιτιού είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ που εγγυάται ευανάγνωστη σήμανση απευθείας στην πρόσοψη του κτιρίου ή στον φράκτη ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Το σετ περιλαμβάνει 3 φύλλα αυτοκόλλητων αριθμών και 1 φύλλο αυτοκόλλητων γραμμάτων, που σας επιτρέπουν να κάνετε μόνοι σας την απαιτούμενη αρίθμηση. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με αισθητήρα φωτισμού που ενεργοποιεί αυτόματα το φωτισμό LED όταν μειωθεί η ένταση του φωτός. Ο ηλιακός αριθμός τροφοδοτείται από μια μπαταρία που φορτίζεται μέσω του ηλιακού πάνελ. Η τοποθέτηση της σήμανσης είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει βιδώνοντας την ή χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης.

Το ηλιακό πάνελ φορτίζει την μπαταρία της πινακίδας τις πρωινές ώρες, όταν πέσει το φως της ημέρας αυτόματα ενεργοποιούνται τα 2 LED υψηλής απόδοσης που κάνουν τον αριθμό να είναι εύκολα ορατός ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική