Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Flybar Nerf Blaster Scooter / NF-SCOOT-S1

129.99 
Τιμή σε πόντους: 12999 πόντοι
C02G0600187
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το νέο πατίνι Nerf Blaster Scooter της Flybar, επιτρέπει στα παιδιά να συνδυάσουν τις βόλτες με πατίνι και τις επικές μάχες με τα NerfBlaster.

Το πατίνι διαθέτει, ενσωματωμένο στο τιμόνι, ένα διπλό Nerf Blaster το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για το συγκεκριμένο πατίνι. Τα κουμπιά που εκτοξεύουν τα βελάκια Nerf βρίσκονται τοποθετημένα διπλά στις χειρολαβές δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά να τα εκτοξεύσουν ακίνδυνα χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα τους και χωρίς καν να χρειαστεί να αφήσουν το τιμόνι από τα χεριά τους.

Έτσι το παιχνίδι με τα Nerf περνάει σε άλλο επίπεδο καθώς τα παιδιά θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις τους και έπειτα να ξεφύγουν γρήγορα από τους αντιπάλους τους χάρη στη ταχύτητα που θα τους δίνει το πατίνι.

Χάρη στο σύστημα rapid fire που διαθέτει ο συγκεκριμένος εκτοξευτήρας Nerf ο ρυθμός εκτόξευσης είναι πολύ γρηγορότερος από τους κλασικούς εκτοξευτήρες Nerf, δίνοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στον αναβάτη τους πατινιού.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 12 βελάκια Nerf και δύο γεμιστήρες. Ο εκτοξευτήρας είναι συμβατός με τα κλασικά βελάκια Nerf, τα οποία είναι ευρέως διαθέσιμα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα παιχνιδιών.

Το πατίνι διαθέτει ενισχυμένη με ατσάλι πλατφόρμα με το λογότυπο της Nerf, μεγάλους τροχούς κατασκευασμένους από πολυουρεθάνη, φαρδύ ποδόφρενο στη πίσω ρόδα, ενώ το τιμόνι του προσαρμόζεται σε δύο διαφορετικά ύψη για αναβάτες διαφορετικών ηλικιών.

 

Μέγιστο βάρος αναβάτη είναι 70 κιλά.

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 69 x 38 x 81 εκατοστά

Απαιτείται συναρμολόγηση.

Για την λειτουργία του NerfBlaster απαιτούνται 6 μπαταρίες τύπου C (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία)

Εκτοξεύει τα βελάκια Nerf σε απόσταση 12 μέτρων

Κατά την χρήση του συστήνεται η χρήση κράνους και προστατευτικού εξοπλισμού για τους αγκώνες και τα γόνατα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω την 6 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
NF-SCOOT-S1
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 6 ετών
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Flybar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική