Μπαταρία LiFePO4 Anvolan/X-Power λιθίου 24v 100Ah

24v100Ah
Τιμή:
56000 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 56000 πόντοι

Οι μπαταρίες LiFePO4  Anvolan/X-Power λιθίου έχουν εξαιρετική ποιότητα αφού κατασκευάζονται από κυψέλες Automotive Grade LiFePO4 με υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, πιο σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη ισχύ. Ασφάλεια υψηλότερου επιπέδου με βάση το πιστοποιητικό δοκιμής CE για τις κυψέλες μέσα στην μπαταρία.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των μπαταριών LiFePO4 είναι η εξαιρετική τους ασφάλεια. Οι μπαταρίες μας διαθέτουν ενσωματωμένα κυκλώματα προστασίας που αποτρέπουν την υπερφόρτιση και την υπερβολική εκφόρτιση, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή εκρήξεων. Επιπλέον, οι μπαταρίες μας έχουν υψηλή θερμική σταθερότητα, που σημαίνει ότι αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να πιάσουν φωτιά. Αυτό τα καθιστά την τέλεια επιλογή για θαλάσσιες εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των μπαταριών LiFePO4 είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής έως και 4000 κύκλων σε βάθος εκφόρτισης 80%, που είναι πολύ μεγαλύτερο από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος και άλλες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντικαθίστανται λιγότερο συχνά, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο στους πελάτες μας μακροπρόθεσμα.

Η μπαταρία Anvolan/X-Power LiFePO4 παρέχει 4000+ κύκλους φόρτισης( 10 φορές περισσότερο από τις μπαταρίες μολύβδου)  και έχει διάρκεια ζωής 10 έτη ! (3-4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες μολύβδου οξέος).

 

Οι μπαταρίες LiFePO4  Anvolan/X-Power είναι ιδανικές για ηλιακά σπίτια, RV, Campers, Golf cart, μηχανοκίνητα σπίτια, σκάφη αναψυχής, βάρκες, και γενικά για εφαρμογές εκτός δικτύου.

Η μπαταρία Anvolan/X-Power LiFePO4 ζυγίζει μόνο το 1/3 του βάρους των μπαταριών μολύβδου-οξέος, γεγονός που την καθιστά εύκολη επιλογή για εφαρμογές RVS, Marine και off-Grid.

Η επίπεδη καμπύλη εκφόρτισης της μπαταρίας Anvolan/X-Power LiFePO4 διατηρείται πάνω από 25.6V για έως και το 95% της χρήσης της χωρητικότητάς της, παρέχοντας αστρονομική ώθηση στο χρόνο λειτουργίας σε σύγκριση με μόλις 50% σε μπαταρίες μολύβδου.

 

(100% Προστασία)

Η μπαταρία Anvolan/X-Power LiFePO4 έχει ενσωματωμένο BMS (Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών) για την προστασία από υπερφόρτιση,

υπερβολική εκφόρτιση, υπερβολικό ρεύμα και βραχυκύκλωμα με εξαιρετικό ρυθμό αυτοεκφόρτισης. Η ενσωματωμένη αποκοπή υψηλής θερμοκρασίας αποτρέπει τη φόρτιση άνω των 167℉ (75℃). Χωρίς εφέ μνήμης, ανεξάρτητα από την κατάσταση της μπαταρίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις φορτιστεί. Η μπαταρία LiFePO4 είναι αδιάβροχη σε επίπεδο IP65, που σας απαλλάσσει από την ανησυχία να την εγκαταστήσετε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Τέλος στο επάνω μέρος διαθέτει LCD οθόνη που σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για τα επίπεδα φόρτισης και την καλή λειτουργία της μπαταρίας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

 

Brand Name: Anvolan/X-Power

Model Number: XP-LFP24100

Battery Size: LIfepo4 25.6V 100Ah

Weight: 10KGS

The charging ratio:1C

The discharge rate:1C

Storage Type: -20℃-55℃

Warranty: 3 year

Anode Material:LFP

Application:

Power Tools, Home Appliances, BOATS, Golf Carts, Electric Bicycles/Scooters, electric vehicles, Electric Wheelchairs, Electric Power Systems, Solar Energy Storage Systems, Uninterruptible Power Supplies, Electric Folklifts

Protection: Over Charge, Over Discharge, Over Current, Short Circuit

Battery cell: LiFePo4 Prismatic

Certification: MSDS/UN38.3/FCC

Κωδικός Κατασκευαστή
XP-LFP24100
Κατασκευαστής
ANVOLAN
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*)
490
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*)
230
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*)
220
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*)
20000
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed