Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Motorola Talker T40 Walkie Talkie

34.90 
Τιμή σε πόντους: 3490 πόντοι
C04G0040204
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Walkie Talkie T40 της Motorola είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας κατά την διάρκεια εξορμήσεων, περιπάτων στο πάρκο, στην παραλία ή ακόμα και κατά την διάρκεια της βόλτας σας στα καταστήματα.
Το μικρό μέγεθος των ασυρμάτων (Διαστάσεις: 5x13.4x2.9εκατ. / Βάρος: 74 γραμμάρια) τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας ενώ χάρη στην απλό τρόπο χρήσης τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε.
Με μέγιστη εμβέλεια 4 χιλιομέτρων (η εμβέλεια επηρεάζεται από την μορφολογία του εδάφους και από τον καιρό) και χωρίς να χρειάζεται ειδική άδεια για την λειτουργία τους είναι ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσετε από περιττά έξοδα που προέρχονται από κλήσεις σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα.
Τα Walkie Talkie T40 της Motorola λειτουργούν με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) οι οποίες διαρκούν για 16 ώρες έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα ακόμα και τους πιο ασήμαντους λόγους. Παράλληλα διαθέτουν ειδική λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στην οποία εισέρχεται η συσκευή όταν δεν υπάρχει εκπομπή για 3 δευτερόλεπτα. Στην λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας τα Walkie Talkie λαμβάνουν μεταδόσεις κανονικά.
Διαθέτουν 8 κανάλια διαφορετικών συχνοτήτων ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς παρεμβολές ενώ διαθέτουν και οθόνη LCD με ενδείξεις για: το κανάλι το οποίο έχετε επιλέξει, την ένταση, το κλείδωμα των κουμπιών, το υπόλοιπο της μπαταρίας, την μετάδοση ή την λήψη εκπομπής.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
2 x Motorola Talker T40 Walkie Talkie
2 x Motorola Talker T40 Belt Clips
1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Motorola
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
http://www.motorolasolutions.com
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
134
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
90
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
50
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
500
Χρώμα:
  • Πορτοκαλί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική