Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Mini Hornit pink– η πιο έξαλλη κόρνα-φακός για ποδήλατα και πατίνια.

19.99 
Τιμή σε πόντους: 1999 πόντοι
C02G0600034
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Mini Hornit είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα παιδικά ποδήλατα και πατίνια. Είναι κόρνα με 25 διαφορετικούς ήχους αλλά και φακός με λευκά και πράσινα LED φώτα και υπόσχεται να κάνει πιο διασκεδαστική την οδήγηση ποδηλάτων ή πατινιών.

Η εγκατάσταση του Mini Hornit είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν εργαλεία. Διαθέτει ειδικά πτερύγια από ελαστικό υλικό τα οποία στερεώνουν το Mini Hornit πάνω σε οποιοδήποτε πάχος τιμονιού. Επίσης διαθέτει χειριστήριο το οποίο διαθέτει ελαστικό λουρί για να στηριχθεί πάνω στο τιμόνι, δίπλα ακριβώς από τα χερούλια. Χάρη στο χειριστήριο το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει την κόρνα, πατώντας το κουμπί του χειριστηρίου με τον αντίχειρα του, χαρακτηριστικό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια του παιδιού καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mini Hornit χωρίς να χρειαστεί να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι.

Η κόρνα του Mini Hornit έχει την δυνατότητα να αναπαράγει 25 διαφορετικούς ήχους. Εκτός από τους ήχους που έχουν οι κλασικές γνωστές κόρνες διαθέτει λειτουργία που αναπαράγει ήχο αγωνιστικού αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, ήχο laser ή UFO, ήχο κόρνας περιπολικού ή πυροσβεστικού αλλά και πολλές ακόμα κόρνες που διασκεδάζουν το παιδί.

Οι κλασικές κόρνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το παιδί για να ειδοποιήσει για την παρουσία του τους πεζούς και αλλά ποδήλατα και πατίνια ενώ οι υπόλοιπες κόρνες βοηθούν το παιδί να αναπτύξει την φαντασία του μέσα από το παιχνίδι. Η εναλλαγή ανάμεσα στους διαφορετικούς ήχους της κόρνας γίνεται μέσω δύο κουμπιών που βρίσκονται στο πάνω μέρος της συσκευής ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει και ένα κουμπί μέσω του οποίου αυξομειώνεται η ένταση του ήχου της κόρνας.

Εκτός από την κόρνα το Mini Hornit είναι χρήσιμο και ως φως ποδηλάτου ή πατινιού καθώς διαθέτει δύο LED φώτα με ισχύ 12 Lumens, που είναι πολύ μεγαλύτερη από την ισχύ που έχουν άλλα φώτα ασφαλείας ποδηλάτων. Το παιδί μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε λευκό ή πράσινο φωτισμό και ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές λειτουργίες (συνεχής φωτισμός, γρήγορος διακεκομμένος φωτισμός, αργός διακεκομμένος φωτισμός).

Το Mini Hornit λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ, οι οποίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Οι 25 διαφορετικοί ήχοι κόρνας του Mini Hornit είναι:

Bike Bell - Hooter - Olé Trumpet - Dixie Horn - Cycle Race Klaxon - Racing Car - Motorbike - Car Crash Helicopter - Aeroplane - Bomb Explosion - Laser - UFO - Zapper - Police Car - Fire Engine - BurpFart - Magic Spell -  Magic Carpet - Lion - Elephant - Horse - Rooster - Hornet

 Διαστάσεις:

MiniHornit: 98 x 44 x 36 χιλιοστά

Βάρος: 60 γραμμάρια

Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: Μωβ/Ροζ, Μπλε/Κίτρινο, Κόκκινο/Μπλε, Μαύρο.

Κωδικός Κατασκευαστή:
7575PUPI
Κατασκευαστής:
thehornit
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
98
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
44
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
36
Χρώμα:
  • Μώβ
  • Ροζ
Αυτό μάλιστα. Αυτό και αν είναι τέλειο ! Σε προφυλάσσει έχει πλάκα και είναι έξυπνο! Θα το λατρέψετε κάθε ώρα και στιγμή!
Γράψτε μια κριτική