Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Μεταλλικό Fidget Spinner Brass S8 - 4min Brass & Stainless Steel

12.00 
Τιμή σε πόντους: 1200 πόντοι
C02G0190302
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα FidgetSpinner, η παγκόσμια μανία, που έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, υπόσχεται να μειώσει το άγχος της καθημερινότητας, να σας διασκεδάσει αλλά και να σας χαλαρώσει.

Κρατήστε την βάση του με τον αντίχειρα και το δείκτη του χεριού σας, περιστρέψτε το με το άλλο σας χέρι και σύντομα θα γίνει η προέκταση του χεριού σας. Θα κρατήσει απασχολημένα τα χέρια σας και το μυαλό σας και θα σας απορροφήσει με το εφέ που δημιουργεί χάρη στη κίνηση του, που μοιάζει με αυτή του έλικα.

Τα fidgetspinner χρησιμοποιούνται από δασκάλους για παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχουν κατευναστικές ιδιότητες για όλους όσους πάσχουν από αυτισμό καθώς και όσων υποφέρουν από HDD ή ADHD.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα fidgetspinner και σε διάφορες ποιότητες. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες είναι αυτοί του βάρους και του μεγέθους του fidgetspinner αλλά και η ποιότητα και το μέγεθος του ρουλεμάν που χρησιμοποιείται για να το κινεί.

Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν και την διάρκεια της κίνησης του fidgetspinner.

Το μοντέλο S8 είναι κατασκευασμένο από μπρούντζο και ανοξείδωτο ατσάλι και έχει βάρος 90 γραμμαρίων. Έχει διάμετρο 6,5 εκατοστών και πάχος 14 χιλιοστών.

Είναι εξοπλισμένο από ρουλεμάν τύπου R188 Abec-7. Τα συγκεκριμένα ρουλεμάν χάρη στη μικρή τους διάμετρο δίνουν περισσότερο χώρο στο κυρίως σώμα του fidgetspinner. Έτσι το κυρίως σώμα του fidgetspinner έχει μεγαλύτερη μάζα, χαρακτηριστικό που του επιτρέπει να κινείται για περισσότερη ώρα. Επίσης στα ρουλεμάν τύπου R188 οι μπίλιες που υπάρχουν μέσα σε αυτό έχουν μικρότερο μέγεθος και συνεπώς δημιουργούνται μικρότερες τριβές με τα τοιχώματα του ρουλεμάν, που βοηθούν στην διάρκεια κίνησης του fidgetspinner

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 7 cm

Bάρος: 89gr

Χρόνος περιστροφής: 3 έως 4 λεπτά

Υλικό κατασκευής: Μπρούτζος, Ανοξείδωτο ατσάλι, Μεταλλικά Ρουλεμάν

Διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία αποθήκευσης και προστασίας του FidgetSpinner.

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.

Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Revolution Spinners
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
90
Ισως το καλυτερο που κυκλοφορει.Αψογη και αμεση εξυπηρετηση.Συνεχιστε ετσι!!
O " ΝΤΑΝΟΣ ΤΩΝ FIDJET SPINNER ΚΑΙ ΤΩΝ E-SHOPS

EVER ".
Γράψτε μια κριτική