Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
9.99 
Τιμή σε πόντους: 999 πόντοι
C02G0560044
Μη διαθέσιμο

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το X-wing Star Fighter, το θρυλικό σκάφος των Επαναστατών που είχε χρησιμοποιήσει ο Luke Skywalker για να καταστρέψει το Άστρο του Θανάτου (Death Star). Είναι ένα διαστημικό σκάφος από την αρχική τριλογία των Star Wars. Είναι το πρωταρχικό σκάφος αναχαίτισης και εξουδετέρωσης της Συμμαχίας των Επαναστατών  παρόλο που αρχικά είχε σχεδιαστεί από την Ομοσπονδία. Χαρακτηριστικό του το σχήμα «Χ» των τεσσάρων πτερύγων του.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 10.10 x 8.52 x 5.15 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών

Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
101
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
85
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
51

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική