Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Metal Earth αεροσκάφος P-51 Mustang

7.99 
Τιμή σε πόντους: 799 πόντοι
C02G0560060
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το πασίγνωστο αμερικάνικο αεροσκάφος P-51 Mustang, ένα μονοθέσιο αναχαιτιστικό-βομβαρδιστικό αεροπλάνο μεγάλης ακτίνας δράσης, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κυρίως στην Ευρώπη, Β. Αφρική, Μεσόγειο, και ελάχιστα στον Ειρηνικό.

Παρέμεινε σε υπηρεσία από το 1940 έως ακόμα και το 1980 για μερικές αεροπορίες και κατασκευάστηκαν συνολικά πάνω από 15000 μονάδες.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 8.92 x 9.41 x 2.97 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS003
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
89
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
94
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
30
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική