Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
14.99 
Τιμή σε πόντους: 1499 πόντοι
C02G0560047
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τον K-2SO, ένα ανθρωποειδές ρομπότ που πρωτοεμφανίστηκε το 2016 στην ταινία Star Wars Rogue One.

Αρχικά κατασκευάστηκε για να χρησιμοποιηθεί στις ένοπλες ομάδες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Ένα μέλος της Επαναστατικής Συμμαχίας, ο Cassian Andor επαναπρογραμμάτισε τον Κ-2 ώστε να βοηθήσει την συμμαχία. Ο Κ-2 συμμετείχε στην μάχη του Scarif και θυσιάστηκε ώστε ο Andor να μπορέσει να κλέψει τα σχέδια της Αυτοκρατορίας για την κατασκευή του Death Star.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.8 x 3.09 x 12.59 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS275
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
68
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
31
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
126

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική