Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Metal Earth βρετανική γαλέρα Golden Hind

13.99 
Τιμή σε πόντους: 1399 πόντοι
C02G0560063
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το Golden Hind (Χρυσό Ελάφι), μία βρετανική γαλέρα γνωστή για τον δεύτερο περίπλου του κόσμου μεταξύ 1577 και 1580, με πλοίαρχο τον Sir Francis Drake.  Ήταν γνωστή αρχικά ως Pelican, αλλά μετονομάστηκε από τον Drake στη μέση του περίπλου της Γης το 1578, καθώς προετοιμαζόταν να εισέλθει στο Στενό του Μαγγελάνου, αποκαλώντας τη γαλέρα «Χρυσό Ελάφι» προς τιμή ενός από τους χρηματοδότες του ταξιδιού, του Sir Christopher  Hatton, του οποίου το οικόσημο ήταν ένα χρυσό θηλυκό ελάφι.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 10,90 x 3,47 x 8,92 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS049
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
100.9
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
34.7
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
89.2
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική