Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

19.99 
Τιμή σε πόντους: 1999 πόντοι
C02G0560045
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τον C-3PO, το ανθρωποειδές ρομπότ, που όπως και ο αχώριστος του φίλος R2-D2 είχε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της Επανάστασης ενάντια στην Ομοσπονδία.

Κατασκευασμένο από τον Anakin Skywalker από διάφορα κομμάτια, ο C-3PO μπορεί να επικοινωνήσει με πάνω από 7.000.000 διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας! Η προσωπικότητά του είναι ιδιαίτερη ενώ μαζί με τον ομόλογό του R2-D2 έχουν λάβει μέρος σε σημαντικές στιγμές της γαλαξιακής ιστορίας. Έλαβε μέρος στη μάχη του Endor και έπεισε τους Ewoks να βοηθήσουν τους Επαναστάτες. Μετά την μάχη, συνέχισε να υπηρετεί τους Skywalkers και τον Han Solo κατά την διάρκεια της Νέας Εποχής.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.6 x 3.30 x 11.98 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS270
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
120
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
66
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
33
Χρώμα:
  • Χρυσό

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική