Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
16.99 
Τιμή σε πόντους: 1699 πόντοι
C02G0560054
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το AT-AT (All Terrain Armored Transports). Είναι κατασκευασμένο για να μεταφέρει στρατιώτες και ελαφρά οχήματα της Αυτοκρατορίας, σε όλων των ειδών τα εδάφη. Πρωτοεμφανίζεται στην ταινία Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back και έχει ύψος 16 μέτρα. Έχει την εμφάνιση ενός γιγάντιου τετράποδου και διαθέτει μεγάλη δύναμη πυρός αλλά είναι σχετικά αργό σε ταχύτητα και αρκετά δυσκίνητο. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα οχήματα του Star Wars.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.14 x 5.75 x 5.15 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS252
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
61
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
57
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
51

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική