Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Metal Earth ελικόπτερο Apache AH-64

13.99 
Τιμή σε πόντους: 1399 πόντοι
C02G0560062
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αμερικάνικο ελικόπτερο της Boeing, Apache AH-64. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ελικόπτερα παγκοσμίως και κατασκευάστηκε το 1984. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 2.000 μονάδες. Αποτελεί το κύριο επιθετικό ελικόπτερο για πάρα πολλές χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Εντυπωσιακός είναι ο βαρύς οπλισμός του καθώς και τα προηγμένα συστήματα στόχευσης και πλοήγησης.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12,2 x 12,2 x 5,5 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS083
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
fascinations
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
122
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
122
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
55
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική