Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Mathmos - Astro Baby Lava Lamp

76.00 
Τιμή σε πόντους: 7600 πόντοι
C03G0090077
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Lava Lamp Astro Baby της Mathmos σχεδιάστηκε από τον εφευρέτη των Lava Lamps και ιδρυτή της εταιρείας Mathmos, Edward Craven Walker. Το AstroBaby είναι η δεύτερη lavalamp που σχεδίασε έπειτα από την Astro. Παρόλο που έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, η βασική διαφορά τους είναι ότι η έκδοση AstroBaby είναι πιο λεπτή και κομψή.

Από την ημέρα που σχεδιάστηκε, το 1964, παράγεται στο εργοστάσιο της Mathmos στη Μεγάλη Βρετανία. Το κάθε Astro Baby Lava Lamp κατασκευάζεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και το ιδιαιτέρως ανθεκτικό μπουκάλι γεμίζεται με την «λάβα» της Mathmos. Η συγκεκριμένη «λάβα» αποτελεί μοναδική φόρμουλα της Mathmos που της επιτρέπει να διαμορφώνεται σε φανταστικά και πανέμορφα σχέδια ενώ παράλληλα τα χρώματα της είναι πιο φωτεινά και καθαρά.

Η βάση του Astro Baby Lava Lamp είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο ενώ το μπουκάλι είναι γυάλινο. Οι λάμπες αλογόνου που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά κατασκευασμένες για χρήση στα Lava Lamps της Mathmos και κατευθύνουν τον φωτισμό και την θερμότητα προς το μπουκάλι και όχι προς την βάση.

Το Astro Baby Lava Lamp είναι διαθέσιμο σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 2 κιλά

Μέγεθος: 430 χιλιοστά

Φωτισμός: 240Max 30E14 Spot λάμπα ή 240Max 28mini GU10 Spot λάμπα αλογόνου

Το Astro Baby Lava Lamp είναι συμβατό με λάμπες ενεργειακής κλάσης D Και Ε.

Διατίθεται με λάμπα ενεργειακής κλάσης Ε (30W).

 

Προσοχή:

Οι λάμπες που χρησιμοποιούνται είναι για αποκλειστική χρήση με τα LavaLamps της Mathmos και δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε φωτιστικά σπιτιού.

Τα Lava Lamps δεν είναι παιχνίδι. Παρακαλούμε τοποθετήστε τα μακριά από παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών καθώς μπορεί να σπάσουν το μπουκάλι.

Απαιτείται η σύνδεση με πρίζα (το τροφοδοτικό περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για την λειτουργία τους.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική