Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Σκούτερ Madd Gear Pro VX7 Nitro

233.00 
Τιμή σε πόντους: 23300 πόντοι
C02G0600099
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η Madd Gear Pro, με έδρα την Αυστραλία, κατασκευάζει εξειδικευμένα πατίνια-σκούτερ από το 2002. Τα σκούτερ που κατασκευάζει η Madd Gear Pro έχουν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα αλλά και κατασκευή. Είναι πιο ανθεκτικά ώστε να αντέχουν στους κραδασμούς που προέρχονται από άλματα και freestyle κόλπα και γι’ αυτό άλλωστε προτιμώνται από επαγγελματίες αθλητές του συγκεκριμένου σπορ. Συγκεκριμένα η Madd Gear Pro συνεργάζεται με πάνω από 15 επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σκούτερ της. Τα βίντεο των αθλητών της ομάδας Madd Gear Pro, που συχνά μεταφορτώνει η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν την επαγγελματική φύση και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής των σκούτερ που παράγει.

Το σκούτερ VX7 Nitro αποτελεί εξέλιξη του VX7 Pro, του απόλυτου επαγγελματικού entry-level σκούτερ και πιο πετυχημένου μοντέλου της εταιρείας Madd Gear Pro. Χάρη στην επιτυχία του μοντέλου VX7 Pro η Madd Gear Pro το αναβάθμισε με νέα εξαρτήματα και ενσωμάτωσε νέες τεχνολογίες ώστε το σκούτερ να γίνει ακόμα πιο ανθεκτικό και καλύτερο για τους αναβάτες.

Όπως και το VX7 Pro, το μοντέλο VX7 Nitro διαθέτει το νέο integrated head tube το οποίο σε συνδυασμό με το πανάλαφρο πιρούνι M1 κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου και το νέο MFX integratedhead set δίνουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο σκούτερ.

Διαθέτει υπερμεγεθές “fluted” τιμόνι, μεγαλύτερο από το τιμόνι του VX7 Pro. Το τιμόνι, κατασκευασμένο από κράμα ατσαλιού έχει μικρότερο βάρος από τα συνηθισμένα τιμόνια ενώ η γωνία “upsweep” που σχηματίζουν οι χειρολαβές του βοηθούν στο καλύτερο χειρισμό του τιμονιού και επιτρέπουν στον αναβάτη να έχει σε καλύτερη γωνία και θέση το σώμα του. Η ευκολία χειρισμού και ο καλύτερος έλεγχος του σκούτερ έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του (ύψος 63,5 εκατοστών και πλάτος 61 εκατοστών). Ο τρόπος κατασκευής του τιμονιού καθώς και οι διαστάσεις του διευκολύνουν και τα δημοφιλή κόλπα που πραγματοποιούνται με το τιμόνι.

Η θερμικά επεξεργασμένη ενιαία πλατφόρμα (deck) του σκούτερ κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου τύπου 6061 είναι πλέον μεγαλύτερη καθώς έχει μήκος 52 εκατοστά και πλάτος σχεδόν 12 εκατοστά. Είναι ιδιαιτέρως ελαφριά και η κοιλότητα 3 μοιρών που σχηματίζει επιτρέπει στον αναβάτη να έχει καλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.

Το VX7 Nitro διαθέτει μεγαλύτερες ρόδες με διάμετρο 120 χιλιοστών κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη (PU) υψηλής ανάκαμψης ενώ οι ζάντες του είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο προσδίδοντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αφαιρώντας βάρος από το σκούτερ.

Χρώμα: Μαύρο/Ασημί

Χαρακτηριστικά: 

120mm 88A Alloy Cores

Threadless CNC 6061 Alloy IHC 120mm

K-3 Abec 11 Chrome High Speed Bearing

Integrated Headtube

24” W x 25” H Cro-Mo Bar

Επιπλέον Στοιχεία:

Χειρολαβές

150 mm Grind Grips with Nylon Bar-Ends

Τιμόνι

24" x 25" 4031 Japanese Chromoly Oversized Upsweep Fluted T-bar

Headset

MFX Integrated / Sealed IHC

Clamp

Anodized 6061 3D Forged / Fitted Tripple Clamp

Φρένο

MGP Composite Blitz Brake

Πλατφόρμα

MGP 20,5" x 4,5" Deck 6061 T4 & T6 Heat Treated & Fluted, 3° Concave

Γυαλόχαρτο

MGP Printed Full Deck Grip

Ρόδες

120mm MGP 88A Alloy Core with High Rebound PU & Anodized Filth Alloy Cores

Ρουλεμάν

K-3 Abec 11 Chrome High Speed Bearing

Πιρούνι

Threadless 3D Forged 6061 Alloy Fork with Cutouts

Downtube

Scalloped 83° Madd Headtube – The Original, The Only!

Finish

Powder Coated Fade or Solid Options.

Λεπτομέρεια

MGAlloyBadge

Συνολικό βάρος

3.9kg

Κατάλληλο για αναβάτες

36-100kg, Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και πάνω.

Κωδικός Κατασκευαστή:
205-655
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Madd Gear Pro
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική