Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Light STAX Junior Puzzle (Christmas Edition) - LS-M03003

16.90 
Τιμή σε πόντους: 1690 πόντοι
C02G0190296
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Δημιουργήστε κατασκευές που λάμπουν με τα Light Stax.

Τα Light Stax είναι τουβλάκια όπως τα Lego, τα Duplo και τα MegaBloks. Η βασική διαφορά τους είναι ότι το κάθε τουβλάκι περιέχει μέσα του ένα ισχυρό φως LED. Τα τουβλάκια Light Stax μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους για την δημιουργία φανταστικών κατασκευών οι οποίες θα φωτίζονται εξ ολοκλήρου ή σε συνδυασμό με τουβλάκια της LEGO, της DUPLO ή της MegaBloks για να φωτιστούν τμήματα της δημιουργίας σας.

Λειτουργούν με ή χωρίς καλώδιο και διαθέτουν διαφορετικές επιλογές για τον τρόπο φωτισμού.

Τα Light Stax διαχωρίζονται σε δύο τύπους.

Τα Light Stax, που είναι συμβατά με τα τουβλάκια της Lego και τα LightStaxJunior τα οποία είναι συμβατά με τα τουβλάκια της Duplo.

Τα τουβλάκια Light Stax και τα τουβλάκια Light Stax Junior δεν είναι συμβατά μεταξύ τους καθώς έχουν διαφορετικό μέγεθος.

Το σετ LightStaxJuniorChristmasPuzzle είναι ένα παζλ το οποίο μπορεί να λυθεί με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους.

Το κάθε τουβλάκι είναι ένα κομμάτι του παζλ το οποίο θα πρέπει να τοποθετηθεί στη σωστή θέση και από την σωστή πλευρά, ώστε να σχηματιστεί η τελική εικόνα του παζλ.

Καθώς το κάθε τουβλάκι έχει διαφορετική εικόνα στη καθεμία από τις τέσσερεις πλευρές του, υπάρχει η δυνατότητα το παζλ να λυθεί ώστε να δημιουργηθούν τέσσερεις διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες εικόνες.  

Αφού λυθεί το παζλ, ολόκληρη η κατασκευή μπορεί να φωταγωγηθεί και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό εφέ.

Το πάζλ αποτελείται συνολικά από 10 τουβλάκια (2x2 εκατοστά) συμβατά με τα τουβλάκια Lego Duplo, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται και 1 τουβλάκι USBPowerStax  Junior το οποίο είναι η βάση από όπου τροφοδοτούνται τα υπόλοιπα τουβλάκια. Το τουβλάκι USB Power Stax Junior που περιέχεται στη συσκευασία είναι επαναφορτιζόμενο και για την λειτουργία του απαιτείται φόρτιση μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Εναλλακτικά μπορεί να λειτουργήσει και με τρεις μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία). Διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού (λειτουργία που είναι πάντα αναμμένο, λειτουργία που αναβοσβήνει, λειτουργία που εξασθενεί ο φωτισμός, λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης έπειτα από 15 λεπτά).

Το κάθε τουβλάκι USB Power Stax μπορεί να τροφοδοτήσει εκατοντάδες τουβλάκια Light Stax ώστε να φωτίζουν.

Τα τουβλάκια Light Stax για να φωταγωγηθούν πρέπει απαραίτητα ένα από αυτά να συνδεθεί στο πάνω μέρος του κομματιού USB Power Stax. Έπειτα το ένα κομμάτι τροφοδοτεί το άλλο.

Κωδικός Κατασκευαστή:
LS-M03003
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 3 ετών
Κομμάτια Πάζλ:
  • 10 Κομμάτια
Κατασκευαστής:
LIGHT STAX

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική