Παιδικά γυαλιά ηλίου Teddy Polarized AQUA PETS/RED/SMOKED LENS

C03G0720132
Τιμή:
1990 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Teddy είναι στιβαρά και διασκεδαστικά. Μπλοκάρουν τις αντανακλάσεις και προστατεύουν από τις ακτίνες UV έως και 100%. Προσφέρουν ευκρινή όραση με πλούσια λεπτομέρεια ενώ αυξάνουν την οπτική αντίθεση. Προστατεύουν τα μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία, φιλτράρουν τη λάμψη και βελτιώνουν την όραση.

Οι κατοπτρικοί φακοί είναι επικαλυμμένοι με CRT (Cressi Revo Treatment) που βελτιώνει τον καθρέφτη και προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Οι καθρέφτες φακοί που τοποθετούνται σε αυτά τα γυαλιά επεξεργάζονται με προηγμένες επικαλύψεις REVO που αποδίδουν εξαιρετική απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο καθρέφτης του φακού εγγυάται τη μέγιστη δυνατή φωτεινότητα και υψηλή ευκρίνεια.

Οι φακοί Polarized στα γυαλιά ηλίου Cressi εγγυούνται μια ευκρινή όραση χωρίς αντανακλάσεις και λάμψη. Εμποδίζουν το επιβλαβές ηλιακό φως που αντανακλάται από οριζόντιες επιφάνειες, όπως το νερό ή την επιφάνεια του δρόμου, ενώ επιτρέπουν στο κατακόρυφο φως να φτάσει στο μάτι. Το κατακόρυφο φως είναι σημαντικό για τα ανθρώπινα μάτια και βελτιώνει την όραση.

Αυτός ο συνδυασμός βελτιώνει την άνεση και μειώνει την κόπωση των ματιών. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών.

Μέγεθος
Ηλικίες 3 έως 5 ετών
Κωδικός Κατασκευαστή
XDB100433
Κατασκευαστής
Cressi
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed