Ψαροντούφεκο Cherokee Fast Rubber Gun 100

C03G0720156
Τιμή:
22500 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 22500 πόντοι

Τα νεα Cherokee Fast Rubber αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της σειράς Geronimo Elite που διατήρησε τα βασικά χαρακτηριστικά αλλά πρόσθεσε πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες όπως τον αντίστροφο μηχανισμό που δίνει κατά 5 cm μεγαλύτερο μήκος όπλισης.

Η εργονομική του λαβή έχει πολύ καλό κράτημα και αντίσταση στις στρεβλώσεις, ενώ ο μηχανισμός της σκανδάλης είναι σε απόλυτη ευθεία με τον σωλήνα για να εξαλειφθεί εντελώς η αδράνεια κατά την βολή.

Η Cressi για την καλύτερη λειτουργία της σκανδάλης τοποθέτησε στον ανάποδο μεταλλικό μηχανισμό ανοξείδωτα εξαρτήματα και υλικά από Teflon για ελαχιστοποίηση της τριβής.

Η κασέτα του  Cherokee Fast Rubber έχει κατασκευαστεί από την Cressi Ιταλίας και διαθέτει μεταλλική σκανδάλη, μεγάλη μηχανική σχοινοπιάστρα και δυο διαφορετικά τακούνια όπλισης.

Το συγκεκριμένο όπλο φέρει διαμορφωμένο σωλήνα Anticorodal Ø28 mm που προέρχεται από το μοντέλο Moicano.

Η μάζα του σωλήνα επιλέχθηκε ώστε να απορροφά την ένταση της απελευθέρωσης της βέργας, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο χρήστη να μετακινεί εύκολα και με ακρίβεια την στόχευση του όπλου.

Επίσης, το Cherokee Fast Rubber διαθέτει οδηγό σε όλο το μήκος, νέα ανοιχτή κεφαλή με μαγνήτη που συγκρατεί την βέργα και επιτρέπει γρήγορη όπλιση.

Τα καρχαριάκια της βέργας έχουν μετακινηθεί 5 εκ. προς τα πίσω, ώστε να αξιοποιούν τη μέγιστη δύναμη των λάστιχων, ενώ ο τρόπος τοποθέτησης της κεφαλής έχει βελτιωθεί, ώστε να αποφεύγονται στρεβλώσεις.

 

Aκόμα ένα στοιχείο που πρέπει να σημειώσουμε για το Cressi Cherokee Fast Rubber είναι ότι η σχεδίαση της κόμπρα κεφαλής του σε συνδυασμό με τα λάστιχα δημιουργούν μια πιο ήπια γωνία, ώστε να αποδίδουν καλύτερα και να ελαχιστοποιούν την τριβή που μακροπρόθεσμα φθείρει τα ελαστικά.

 

Τέλος το μουλινέ είναι κατασκευασμένο από  ελαφρύ σύνθετο υλικό εξαιρετικής αντοχής στην φθορά με ατσάλινη βάση και έρχεται να συμπληρώσει ένα υπέροχο σύνολο που θα γοητεύσει και τον πιο απαιτητικό κυνηγό αφού  αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του.

 

 

Χαρακτηριστικά

Χαμηλού βάρους μηχανισμός απελευθέρωσης

Lateral Guide Line With Automatic Return

Με δύο εναλλασσόμενα τακούνια στήριξης όπλισης (High & Low)

Βέργα Ø 6,5mm με καρχαριάκια

Κεφαλή ανοιχτού τύπου 

Με ενσωματωμένο μουλινέ και ατσάλινη βάση

Μαγνητικό σύστημα συγκράτησης βέργας

Διπλά περαστά λάστιχα Ø 6,5mm με καμπάνα Dyneema 2mm

Σωλήνας Anticorodal Ø28 με οδηγό σε όλο το μήκος

Μήκος: 100cm

Μαγνητικό σύστημα συγκράτησης βέργας

Κωδικός Κατασκευαστή
FE363300
Κατασκευαστής
Cressi
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed