Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Ηλιακό Απωθητικό Ζώων και πτηνών με λειτουργία Υπερήχων

29.00 
Τιμή σε πόντους: 2900 πόντοι
C03G0070393
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Έρχονται ζώα και πουλιά στους εξωτερικούς σας χώρους και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά; Η πιο εύκολη λύση είναι η εκπληκτική αυτή εφεύρεση!

Η Solar Ηχητική Συσκευή με Φως που Απωθεί Ζώα και Πτηνά είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από τους απρόσκλητους επισκέπτες του κήπου. Χωρίς να ενοχλεί εμάς και τους γείτονες, αυτό το απωθητικό πουλιών και ζώων παράγει υπερηχητικά κύματα σε διαφορετικά φάσματα συχνοτήτων για να κρατάει μακριά διαφορετικά ζώα και παράσιτα.

Υπάρχουν τρία είδη συχνοτήτων που το κάθε ένα δρα και απομακρύνει συγκεκριμένα ζώα και πτηνά.

1) Η συχνότητα 13.5 ΚΗΖ-19.5 ΚΗΖ απομακρύνει ζώα όπως ποντίκια, αρουραίους , κουνάβια και άλλα

2) Η συχνότητα 19.5 ΚΗΖ-24.5 ΚΗΖ απομακρύνει ζώα όπως γάτες, ρακούν, ασβούς και άλλα

3) Η συχνότητα 24.5 ΚΗΖ-45.5 ΚΗΖ απομακρύνει πτηνά όπως νυχτερίδες, περιστέρια και άλλα

Η συσκευή διαθέτει και τέταρτη λειτουργία κατά την οποία ενεργοποιείται η σειρήνα και τα δυνατά led που διαθέτει η συσκευή και ενδείκνυται για την απομάκρυνση άγριων ζώων.

Τέλος η πέμπτη επιλογή συνδυάζει και θέτει σε λειτουργία όλα τα παραπάνω.

Επίσης είναι δυνατόν να ρυθμίσετε την ευαισθησία  της συσκευής και το εύρος προστασίας που θέλετε να καλύψετε με μέγιστη ακτίνα τα 9 μέτρα ανά συσκευή.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της συσκευής είναι  το ηλιακό πάνελ που διαθέτει ώστε οι μπαταρίες να φορτίζονται με την ηλιακή ενέργεια και να μπορεί η συσκευή μας να λειτουργεί ασταμάτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα,

Τέλος σε περίπτωση που το χρησιμοποιούμε σε περιοχές που δεν υπάρχει καθόλου ηλιοφάνεια η συσκευή μπορεί να φορτιστεί και μέσω καλωδίου USB.

Κωδικός Κατασκευαστή:
00007029