Σχοινάκι γυμναστικής Speed Skipping Rope RPM Power

24.90 
Τιμή σε πόντους: 2490 πόντοι
C02G0400062
Σε Απόθεμα
+

Το Σχοινάκι γυμναστικής Speed Skipping Rope της powerball έχει εργονομικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.

Διαθέτει Αυτόματο ρυθμιστή ύψους μέσω των λαβών αυτόματης ασφάλισης. Απλώς περιστρέψτε  τη λαβή για να βγει η ασφάλεια ρυθμίστε το μήκος του καλωδίου και ασφαλίστε  ξανά τη λαβή για να κλειδώσετε το σχοινί στο επιθυμητό μήκος. Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα!

Η γυμναστική με σχοινάκι καίει πολύ περισσότερες θερμίδες από το τζόκινγκ και αποτελεί βασικό στοιχείο πολλών αθλητικών κλάδων. Το σχοινί RPM Power Speed περιλαμβάνει δύο ατσάλινα καλώδια με επικάλυψη από καουτσούκ ιδανικά για προπόνηση υψηλής ταχύτητας.

Οι εργονομικά διαμορφωμένες λαβές προσφέρουν ωραία αίσθηση και έχουν το σωστό βάρος για το χέρι. Ζυγίζοντας 100gr επιτρέπουν μια υπέροχη αίσθηση για τον χρήστη κατά την άσκηση.

Χαρακτηριστικά

Περιλαμβάνει 2 x λαβές αυτόματου κλειδώματος 2 x ατσάλινα καλώδια αλουμινίου με επικάλυψη από καουτσούκ, 2 x προστατευτικά καλωδίων για διασφάλιση μακροχρόνιας χρήσης και 1 x θήκη αποθήκευσης για προπόνηση στο σπίτι, στο γυμναστήριο, στο γραφείο ή σε εξωτερικούς χώρους.

Κωδικός Κατασκευαστή:
SKIPROP
Κατασκευαστής:
Powerball