Μπάλα γυμναστικής πιλάτες 26" (65CM) με τρόμπα

12.00 
Τιμή σε πόντους: 1200 πόντοι
C03G0070643
Μη διαθέσιμο

Το Rubber Gym Ball είναι ένα προϊόν που αναμφίβολα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Η χρήση του επηρεάζει κυρίως την ευημερία μας και είναι ευεργετική για την υγεία. Οι ασκήσεις με τη χρήση της μπάλας είναι ευρέως διαδεδομένες, μεταξύ άλλων στον τομέα του αθλητισμού και της αναψυχής. Ωστόσο, βρήκαν επίσης αποτελεσματική εφαρμογή σε άλλους τομείς, όπως αποκατάσταση και η φυσιοθεραπεία.

Εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια. Η μπάλα όχι μόνο εξοικονομεί χώρο, αλλά είναι και οικονομικά ελκυστική. Αυτή η λύση επιτρέπει διάφορες χρήσεις, προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Η μπάλα χρησιμοποιείται ευρέως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για ασκήσεις σε γυμναστήριο, στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι επίσης χρήσιμη σε κέντρα αποκατάστασης και στη φυσιοθεραπεία καθώς βελτιώνει σημαντικά τη δύναμη και τη σταθερότητα των μυών.

Η μπάλα γυμναστικής πρέπει να έχει το κατάλληλο μέγεθος για το ύψος σας. Επιπλέον, όταν καθόμαστε πάνω της και βάζουμε τα πόδια μας στο έδαφος, η γωνία μεταξύ του κορμού και των μηρών και τα λυγισμένα γόνατα δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 90 ° (μπορεί να είναι λίγο περισσότερο, είναι σημαντικό όχι λιγότερο).

Η μπάλα είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί. Αν την ξεφουσκώσουμε, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα να την αποθηκεύσουμε ή να την πάρουμε μαζί μας, π.χ. σε ταξίδι.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 65cm

Αντοχή: 300kg

Βάρος: 1,40kg

Διατίθεται μαζί με τρόμπα αέρος

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα

Κωδικός Κατασκευαστή:
00019182
Κατασκευαστής:
TRIZAND
Χρώμα:
  • Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική