9.99 
Τιμή σε πόντους: 999 πόντοι
C02G0560052
Σε Απόθεμα
+

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς ένα Destroyer Droid, τα ρομπότ που ήταν γνωστά και ως Droidekas και είχαν την ικανότητα να  μεταμορφώνονται σε μπάλα και να κινούνται ταχύτατα ή να στέκονται στα τρία τους πόδια κατά την διάρκεια της μάχης. Ήταν εξοπλισμένα με δύο διπλά blaster ενώ διέθεταν και ασπίδα προστασίας. Χάρη στον εξοπλισμό τους και την ευελιξία τους μπορούσαν να εξουδετερώνουν τους αντιπάλους τους με τρομακτική ακρίβεια. Πρωτοεμφανίστηκανστηνταινία Star Wars: Episode I The Phantom Menace.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.14 x 5.75 x 5.15 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS255
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
61.4
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
57.5
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
51.5
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική