Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Esperanza EGV300R Apocalypse VR Headset για Κινητά από 3.5" έως 6" με Χειριστήριο

14.90 
Τιμή σε πόντους: 1490 πόντοι
C04G0040279
Μη διαθέσιμο

Εξερευνώντας τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με αυτά τα γυαλιά θα μετατρέψετε την εικόνα από το κινητό σας τηλέφωνο σε 3D. Για πλήρη λειτουργία απαιτείται συσκευή με οθόνη από 3.5" έως 6" με γυροσκόπιο.

Είναι εύκολο στη χρήση - απλά κατεβάστε παιχνίδια και ταινίες που έχουν επισημανθεί με VR από το App Store ή Google Play Store ή το Google Cardboard στο smartphone σας, τοποθετήστε τη συσκευή στα γυαλιά και απολαύστε τις εμπειρίες 3D.

Απαιτεί : 2x AAA μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται)

 

Σχεδιασμός

Χάρη στην εφαρμογή ασφαιρικών φακών που δεν στρεβλώνουν την προβολή, δίνουν την αίσθηση φυσικότητας και βάθους, ενώ το two-way regulation επιτρέπει την εξατομικευμένη ρύθμιση της συσκευής με το μέγεθος του smartphone σας και την απόσταση των ματιών σας.

 

Η προστατευτική επικάλυψη από μαλακό αφρό, εξασφαλίζει άνετη χρήση και επιτρέπει την καλή προσαρμογή των γυαλιών στο πρόσωπό σας χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα γυαλιά σας.

Οι ανθεκτικοί ιμάντες από ελαστικό καουτσούκ διατηρούν με ασφάλεια τα γυαλιά στο κεφάλι σας. Τα γυαλιά διαθέτουν οπές εξαερισμού και σχισμές στις πλευρές τους για τη σύνδεση των ακουστικών και του καλωδίου φόρτισης.

 

Χειριστήριο

Το τηλεχειριστήριο Bluetooth λειτουργεί με smartphones που λειτουργούν με σύστημα Android ή iOS. Διευκολύνει τον έλεγχο των εφαρμογών και των παιχνιδιών που είναι εγκατεστημένα στο smartphone σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του περιεχομένου πολυμέσων που παίζει με τη χρήση γυαλιών 3D VR.

Κωδικός Κατασκευαστή:
EGV300R
Κατασκευαστής:
esperanza

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*