20.00 
Τιμή σε πόντους: 2000 πόντοι
C03G0500011
Σε Απόθεμα
+

Συνήθως το μεγαλύτερο και καλύτερο είναι δύο λέξεις που συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. Η εταιρεία True Utility έχει επιτύχει να αλλάξει τα δεδομένα σχεδιάζοντας και παράγοντας την καινοτόμα σειρά TrueLite με μικρότερους σε μέγεθος φακούς που παράλληλα έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα και αξιοπιστία.
Η True Utility αναπτύσσοντας έναν ειδικό φακό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πηγή φωτός έχει εξαλείψει την ανάγκη του ανακλαστήρα που χρησιμοποιούν οι κλασικοί φακοί. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία οι φακοί της είναι πολύ μικρότεροι σε μήκος ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο φωτεινοί


Είναι οι φακοί που θα θέλετε να έχετε πάνω σας όταν βρεθείτε σε συνθήκες χαμηλού ή μηδενικού φωτισμού.
Οι φακοί της νέας σειράς TrueLite είναι κατασκευασμένοι από ανοδιωμένο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροπλάνων και διαθέτουν αντιολισθητικές λαβές ώστε η χρήση τους να είναι εύκολη και αποτελεσματική.
Χάρη στα ενσωματωμένα δακτυλίδια αδιαβροχοποίησης από καουτσούκ είναι αδιάβροχοι έως τα 5 μέτρα επιτρέποντας σας έτσι να τους χρησιμοποιείτε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μέσα και έξω από το νερό. Στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένος ο διακόπτης σε μορφή κουμπιού από καουτσούκ χάρη στον οποίο μπορείτε πανεύκολα να ανάψετε ή να σβήσετε τον φακό.


Οι φακοί TrueLite μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που σας επιτρέπει να τους χρησιμοποιήσετε περισσότερες ώρες με μικρότερο φωτισμό αλλά και σε λειτουργία πλήρης ισχύς κατ:ά την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλη την φωτεινότητα του φακού καταναλώνοντας περισσότερη ενέργεια. Έτσι ανάλογα με τις απαιτήσεις της περίστασης μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία που προτιμάτε εξοικονομώντας ενέργεια που αργότερα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.


Ο φακός TrueLite Maxi είναι το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς TrueLite, τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες ΑΑΑ και παράγει ισχύ 3W και 120+ Lumens. Σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 12 ώρες ενώ σε λειτουργία πλήρους ισχύς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 4 ώρες.


Χαρακτηριστικά
3 λαμπτήρες LED x1 WATT ο καθένας: Συνολικά 120 Lumens
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας κατά την οποία η διάρκεια μπαταρίας ανέρχεται σε 12 ώρες
Λειτουργία σε πλήρη ισχύ κατά την οποία η διάρκεια μπαταρίας ανέρχεται σε 4 ώρες
Διαθέτει μεταλλικό κλιπ για προσαρμογή στην ζώνη
Υλικό κατασκευής: ανοδιωμένο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροπλάνων και καουτσούκ
Διαθέτει κουμπί on/off στο πίσω μέρος
Χρώμα: Ασημί χρωμιομένο
Διαστάσεις: 106χιλ (Μ) x 36χιλ (Π)
Βάρος: 75 γραμ.
Αδιάβροχος στα 5 μέτρα
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

Κωδικός Κατασκευαστή:
TU100
Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
True Utility
Μπαταρίες:
3xΑΑA
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
190
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
80
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
40
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
172
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική