Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Globber Scooter Evo 4 In 1 Deep Pink (451-110-2)

89.99 
Τιμή σε πόντους: 8999 πόντοι
C02G0600132
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ένα φοβερό scooter με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή τεχνολογία και με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά οφέλη για τα παιδιά.

Βελτιώστε τις ικανότητες συντονισμού και ισορροπίας του παιδιού σας ακόμη και αν βρίσκετε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Το Scooter Evo 4 είναι σχεδιασμένο για να μεγαλώνει με το παιδί σας, σε αρχικό στάδιο το σκούτερ μπορεί ωθείτε από τη μαμά ή τον μπαμπά ενώ στην συνέχεια με ευκολία μετατρέπεται σε ένα ποδήλατο ισορροπίας. Τέλος όταν το παιδί είναι στην κατάλληλη ηλικία συνδέστε εύκολα το τιμόνι τύπου T-bar στο καταστρομα του Scooter και θα εχετε ένα τρίτροχο ρυθμιζόμενο σκούτερ της Globber  με σύστημα αυξομείωσης 3 θέσεων του τιμονιού  ώστε να ταιριάζει στο ύψος του παιδιού σας.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Evo 4 In 1  βοηθά τα παιδιά να μάθουν να ισορροπούν, να πραγματοποιούν ελιγμούς και να φρενάρουν με το πατίνι. Αυτά είναι και τα πρώτα στάδια που είναι απαραίτητο να μάθουν τα παιδιά ώστε να μπορούν να κάνουν πατίνι και να κινούνται με αυτό με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για να μάθουν τα παιδιά να ισορροπούν πάνω στο πατίνι, το Evo 4 In 1  διαθέτει το σύστημα SecureDirectionButtonLock που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας Globber. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται με ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος του σκούτερ. Μόλος πατηθεί το κουμπί, κλειδώνει το τιμόνι ώστε το πατίνι να μπορεί να κινηθεί μόνο ευθεία. Όταν είναι απενεργοποιημένο το πατίνι λειτουργεί όπως και όλα τα υπόλοιπα πατίνια.

Χάρη σε αυτή την λειτουργία το παιδί δεν μπορεί να στρίψει το τιμόνι και είναι αναγκασμένο να κινηθεί σε μια ίσια γραμμή. Έτσι το πατίνι είναι πιο σταθερό, γεγονός που επιτρέπει στο παιδί να μάθει να ελέγχει το βάρος του σώματός του και να ισορροπεί πάνω στο σκούτερ.

Σε αυτό συμβάλλει και η πλατφόρμα του πατινιού καθώς έχει χαμηλό ύψος ώστε να διατηρείται χαμηλά το κέντρο βάρους του αναβάτη. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας X-Cross, πάνω στην οποία στηρίζονται τα πόδια του αναβάτη έχει μεγάλο πλάτος, είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό και είναι ενισχυμένη με ατσάλι ώστε να είναι πιο ανθεκτική και να αντέχει μεγάλο βάρος (έως 50 κιλά).

Παράλληλα το παιδί μαθαίνει με μεγαλύτερη ευκολία πώς να χρησιμοποιεί το φρένο του πατινιού ώστε να σταματά όταν χρειάζεται ή όταν το επιθυμεί.

Μόλις το παιδί μάθει πώς να ισορροπεί και να ελέγχει το πατίνι μπορεί να απενεργοποιήσει το SecureDirectionButtonLock που θα του δώσει την δυνατότητα να στρίβει το τιμόνι ώστε να μάθει να πραγματοποιεί ελιγμούς και να στρίβει με το πατίνι. Κατά την διάρκεια των ελιγμών οι μπροστινές ρόδες παίρνουν κλίση βοηθώντας στην ταχύτερη αλλαγή κατεύθυνσης με την χρήση του βάρους του σώματος.

Οι τροχοί του πατινιού είναι κατασκευασμένοι από πολυουρεθάνη υψηλής ανάκαμψης και διαθέτουν ρουλεμάν τύπου ABEC-5 ενώ οι χειρολαβές του τιμονιού είναι επενδυμένες με αντιολισθητικό υλικό.

Το ύψος του τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, από 61.5 έως 76,5 εκατοστά, ώστε να προσαρμόζεται καθώς ψηλώνει το παιδί, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να αφαιρεθεί για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. 

Κατάλληλο για ηλικίες από 1 έως 6

Προτεινόμενες ηλικίες:

Λειτουργία Ride-On: 1 έως 3

Λειτουργία Scooter: 2 έως 6

 

Κωδικός Κατασκευαστή:
451-110-2
Φύλο:
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Globber
Χρώμα:
  • Ροζ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική