Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Glitter Tattoos - Κιτ για πολύχρωμα τατουάζ

13.99 
Τιμή σε πόντους: 1399 πόντοι
C02G0690018
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα προϊόντα FabLab είναι κιτ δραστηριοτήτων που επιτρέπουν σε κορίτσια να εξερευνήσουν, να παίξουν και να πειραματιστούν με το στιλ τους με διασκεδαστικό και ασφαλές τρόπο. 

Όλα τα προϊόντα της σειράς FabLab είναι σχεδιασμένα για παιδιά, είναι 100% μη τοξικά και υποαλλεργικά και συμμορφώνονται με όλες τις διατάξεις ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παιχνίδια και καλλυντικά. 

 

Κιτ FabLab Glitter Tattoo

Το κιτ FabLab Glitter Tattoo διαθέτει 28 μοναδικές επιλογές στένσιλ σχεδίων τατουάζ που θα προσελκύσουν όλα τα βλέμματα και τα οποία μπορούν να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας ένα ή και περισσότερα από τα 4 αστραφτερά γκλίτερ χρώματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

Έτσι τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τέλεια φανταχτερά και πολύχρωμα τατουάζ τα οποία θα διατηρηθούν για έως και 7 ημέρες.

Τα προϊόντα FabLab είναι κιτ δραστηριοτήτων που επιτρέπουν σε κορίτσια να εξερευνήσουν, να παίξουν και να πειραματιστούν με το στιλ τους με διασκεδαστικό και ασφαλές τρόπο. Όλα τα προϊόντα της σειράς FabLab είναι σχεδιασμένα για παιδιά, είναι 100% μη τοξικά και υποαλλεργικά και συμμορφώνονται με όλες τις διατάξεις ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παιχνίδια και καλλυντικά. Κιτ FabLab Glitter Tattoo Το κιτ FabLab Glitter Tattoo διαθέτει 28 μοναδικές επιλογές στένσιλ σχεδίων τατουάζ που θα προσελκύσουν όλα τα βλέμματα και τα οποία μπορούν να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας ένα ή και περισσότερα από τα 4 αστραφτερά γκλίτερ χρώματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Έτσι τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τέλεια φανταχτερά και πολύχρωμα τατουάζ τα οποία θα διατηρηθούν για έως και 7 ημέρες. Τα παιδιά το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ώστε να μάθουν σωστά τις τεχνικές εφαρμογής των τατουάζ και έπειτα να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους για να δημιουργήσουν μοναδικούς συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων. Περιεχόμενα συσκευασίας: 28 Στένσιλ Τατουάζ 4 βαζάκια με γκλίτερ σε διαφορετικά χρώματα (κατάλληλα για χρήση στο δέρμα) 1 βαζάκι από καλλυντική κόλλα που χρησιμεύει ως βάση πάνω στην οποία μένει το γκλίτερ 1 Μαλακό πινέλο 1 Σκληρό πινέλο Οδηγίες Χρήσης 8 σελίδων Οδηγίες ασφαλείας: Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών. Ακατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς διαθέτει μικρά μέρη και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και πνιγμού. Συστήνεται η χρήση υπό την εποπτεία ενηλίκου. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Τα περιεχόμενα του κιτ είναι μη τοξικά και υποαλλεργικά Χρησιμοποιήστε το κιτ εντός 6 μηνών από την ημέρα που θα ανοιχτεί.

Τα παιδιά το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ώστε να μάθουν σωστά τις τεχνικές εφαρμογής των τατουάζ και έπειτα να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους για να δημιουργήσουν μοναδικούς συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων. 

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

28 Στένσιλ Τατουάζ

4 βαζάκια με γκλίτερ σε διαφορετικά χρώματα (κατάλληλα για χρήση στο δέρμα)

1 βαζάκι από καλλυντική κόλλα που χρησιμεύει ως βάση πάνω στην οποία μένει το γκλίτερ

1 Μαλακό πινέλο

1 Σκληρό πινέλο

Οδηγίες Χρήσης 8 σελίδων

 

Οδηγίες ασφαλείας:

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών. 

Ακατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς διαθέτει μικρά μέρη και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και πνιγμού. 

Συστήνεται η χρήση υπό την εποπτεία ενηλίκου. 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Τα περιεχόμενα του κιτ είναι μη τοξικά και υποαλλεργικά

Χρησιμοποιήστε το κιτ εντός 6 μηνών από την ημέρα που θα ανοιχτεί.

Κωδικός Κατασκευαστή:
FL003
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 8 ετών
Κατασκευαστής:
Interplay - FabLab

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική