Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

19.99 
Τιμή σε πόντους: 1999 πόντοι
C02G0560086
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το κιτ έναρξης είναι η τέλεια εισαγωγή στον κόσμο δημιουργίας του Geomag. Χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κομμάτια έχεις την δυνατότητα να κατασκευάσεις τα πρώτα σου σχέδια.

Το GeomagColor 35 περιλαμβάνει 18 μη μαγνητικά μεταλλικά σφαιρίδια, 16 γαλάζιους, πράσινους και λαχανί μαγνητικούς κυλίνδρους και μία τετράγωνη επιφάνεια βάσης.

Η σειρά GeomagColor είναι ο καλύτερος τρόπος εισαγωγής στον συναρπαστικό  και διασκεδαστικό κόσμο του Geomag προσφέροντας μαγικές και δυναμικές δημιουργίες με φωτεινά χρώματα και απίστευτες μαγνητικές δυνάμεις.

Μαγνητικοί κύλινδροι και μη μαγνητικά μεταλλικά σφαιρίδια συνδυάζονται δημιουργώντας ατελείωτα σχέδια, σχήματα και κατασκευές. Οι πλαστικές επιφάνειες βάσης επιτρέπουν στον χρήστη να δημιουργήσει πιο σταθερές κατασκευές καθώς και να μεταφέρει με μεγαλύτερη ευκολία τις κατασκευές του. Τα μεταλλικά σφαιρίδια κουμπώνουν στην πλαστική επιφάνεια (παραμένοντας εκεί), δημιουργώντας την βάση της κατασκευής με ατελείωτες δυνατότητες σχεδίων. Η σειρά διατίθεται σε 5 διαφορετικές επιλογές σχεδίων που περιέχουν από 35 έως 127 τεμάχια μαγνητικών κυλίνδρων και μη μαγνητικών σφαιριδίων."

Κωδικός Κατασκευαστή:
PF.510.261.00
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 3 ετών
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Geomag

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική