Κιτ φόρτισης Xtrobb με USB πρίζα αυτοκινήτου με 4 υποδοχές USB 3 και Charging Lightning Cable 3 in 1

8.00 
Τιμή σε πόντους: 800 πόντοι
C04G0100195
Σε Απόθεμα
+

Ο φορτιστής της εταιρίας Izoxis έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει ταυτόχρονα από 4 υποδοχές USB. Η πορτοκαλί θύρα USB παρέχει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση USB 3.0 ενώ οι άλλες θύρες λειτουργούν στα 2.1A. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χώρο στην πρίζα, αλλά θα φορτίσετε και περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα.

Ο φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με συσκευές που δεν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση - χωρίς φόβο ότι θα προκληθεί ζημιά στην μπαταρία. Μετά τη σύνδεση του φορτιστή στο ρεύμα, ένα μπλε LED ανάβει κάτω από τις θύρες USB.

Πλέων δεν χρειάζεστε πολλούς φορτιστές για να φορτίσετε τις συσκευές σας. Το  Υψηλής ποιότητας καλώδιο 3 in 1 σας παρέχει και τα 3 βύσματα (MicroUSB/Lightning/Type-C) για να φορτίζετε τις αγαπημένες σας συσκευές. Χάρη στο σχεδιασμό του καθίσταται ακόμη πιο εύχρηστο καθώς δεν μπερδεύεται έχει μεγαλύτερη αντοχή  και μεταφέρετε με ευκολία.

Τέλος ο φορτιστής διαθέτει λειτουργία SMART AND QUICK CHARGE 3.0 έτσι προσαρμόζει αυτόματα την τάση στη συσκευή που φορτίζεται. Χάρη στις προστασίες που έχουν τοποθετηθεί, η γρήγορη φόρτιση λειτουργεί ώστε ο εξοπλισμός να φορτίζεται στην αρχή με υψηλή ταχύτητα και στην συνέχεια (όταν η μπαταρία φορτιστεί τουλάχιστον στο μισό της χωρητικότητάς της), ο φορτιστής μειώνει αυτόματα την τάση φόρτισης.

 

Χαρακτηριστικά

Μαύρο χρώμα

USB 3.0

Συχνότητα: 50-60Hz

Βολτ: 100V - 240V

Ρεύμα εξόδου: 3,5A

Κατάλληλο: για iOS και android

Βύσματα: microUSB, Lightning και USB-C

Μήκος καλωδίου: 115 cm

Διαστάσεις: 4 x 4x 7 cm

Βάρος: 0,061 kg

Βάρος στη συσκευασία: 0,100 kg

Η συσκευασία περιέχει

Φορτιστής USB πρίζα αυτοκινήτου με 4 υποδοχές

καλώδιο φόρτισης και δεδομένων 3 in 1 microUSB, Lightning και USB-C

Κωδικός Κατασκευαστή:
19907
Κατασκευαστής:
Xtrobb
Χρώμα:
  • Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική