Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

RGTech Monarch Outdoor HDTV antenna & True Booster antenna amplifier, 60+ Mile Range Multidirectional Reception-RGMONOUT/EU

69.00 
Τιμή σε πόντους: 6900 πόντοι
C04G0670006
Σε Απόθεμα
+

Βρίσκεστε σε περιοχή με ασθενές ψηφιακό σήμα Digea ή σε περιοχή που οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την καλή λήψη του σήματος;

Επιθυμείτε να λαμβάνετε όλα τα διαθέσιμα, στην περιοχή σας, ψηφιακά κανάλια Digea με τέλεια ποιότητα, χωρίς pixelations και χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδρομητής σε κάποια δορυφορική υπηρεσία;

Εάν ναι τότε η εξωτερική κεραία RGTech Monarch είναι η ιδανική κεραία για εσάς. Η εξωτερική κεραία Monarch της RGTech είναι σχεδιασμένη για να λαμβάνει HD, ψηφιακά και αναλογικά σήματα από απόσταση μεγαλύτερη των 90 χιλιομέτρων, ενώ η πολυκατευθηντική δυνατότητα λήψης σας επιτρέπει να λαμβάνετε σήμα από όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να προσαρμόζετε την κατεύθυνση της για καλύτερη λήψη.

Είναι από τις πρώτες κεραίες που αξιοποιεί την τεχνολογία UWB (Ultra-Wideband Technology), μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται κυρίως στα ραντάρ, για να λαμβάνει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων. Σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο φίλτρο 4G που εξουδετερώνει τις παρεμβολές από τα σήματα κινητής τηλεφωνίας, το ενσωματωμένο φίλτρο FM που εξουδετερώνει τις παρεμβολές από τα σήματα AM και FM που προέρχονται από ραδιοφωνικούς σταθμούς και την δυνατότητα να λαμβάνει σήματα από όλες τις κατευθύνσεις, αυτή η κεραία σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της νέας σας τηλεόρασης, παράγοντας ποιότητα εικόνα που θα σας καταπλήξει.

 

Και για να μην υπάρχουν προβλήματα λήψης, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές η κεραία διατίθεται μαζί με τον ενισχυτή σήματος Monarch True Booster. Η διακριτική και μικρή αυτή συσκευή που διατίθεται και ως ξεχωριστό προϊόν, συνδέεται ανάμεσα στην κεραία και την τηλεόρασή σας για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την λήψη HD σήματος, επιτρέποντας την λήψη ακόμα και των καναλιών με ασθενές σήμα ή καναλιών που παρουσιάζουν διακοπές στην λήψη.

 

Σε περίπτωση που η εξωτερική κεραία RGTech Monarch χρησιμοποιηθεί χωρίς τον ενισχυτή Monarch True Booster, λειτουργεί χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε παροχή ρεύματος. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον ενισχυτή, ο ενισχυτής θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε πρίζα (μέσω του μετασχηματιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ή σε μια διαθέσιμη θύρα USB της τηλεόρασή σας.

 

Και για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε την κεραία στο ιδανικό σημείο, στην συσκευασία περιλαμβάνονται κιτ βάσης στήριξης σε τοίχο, κιτ βάσης στήριξης σε στύλο αλλά και κιτ με επιτραπέζια βάση στήριξης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κεραία ακόμα και σε εσωτερικό χώρο.

 

Χαρακτηριστικά:

Λήψη σήματος  HD / UHF / VHF / DVB-T / DVB-T2 / DAB Radio.

Ενσωματωμένο φίλτρο 4G και φίλτρο FM/AM για να εξουδετερώνονται οι παρεμβολές που προέρχονται από σήμα κινητής τηλεφωνίας και σήματα ραδιοφώνου AM και FM.

Λειτουργεί οπουδήποτε, σε σπίτια, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Διαστάσεις: 54,5 x 20 x 2,10 εκατοστά

Βάρος: 250 γραμμάρια

Εύκολη εγκατάσταση χάρη στις Ελληνικές οδηγίες που παρέχονται στη συσκευασία και στα τρία διαφορετικά κτι με βάσεις στήριξης της κεραίας.

Διατίθεται με υψηλής ποιότητας καλώδιο χαμηλών απωλειών

Plug and Play

Μοντέρνος σχεδιασμός

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς παροχή ρεύματος (εξαρτάται από το αν στην περιοχή σας απαιτείται η χρήση του ενισχυτή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Συχνότητες λήψης VHF 170 –  230 MHz

Συχνότητες λήψης UHF 470 – 800 MHz

Noise Figure: 1.8 dB typical

Typical Antenna Gain: VHF 19dB

Typical Antenna Gain: UHF 17dB

Out-of-Band Rejection: AM > 40 dB / FM 25 dB / RKE/Garage Door Band 17 dB

Impedance: 75 Ohm

Max Output Level: 105dB u V

Main Voltage: AC-110V/60Hz

Κατάλληλο για χρήση σε θερμοκρασία: -20° C ~ 70° C

Κωδικός Κατασκευαστή:
RGMONOUT/EU
Κατασκευαστής:
RG Tech
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
545
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
20
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
198

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*