Μαγνητικό καθαριστικό τζαμιών JOYBOS με ρυθμιζόμενη ισχύ μαγνήτη για τζάμια πάχους 5-35 mm

C03G0070762
Τιμή:
6000 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 6000 πόντοι

Το καθάρισμα των παραθύρων δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, χάρη στο πρωτότυπο και πρακτικό μαγνητικό καθαριστικό παραθύρων JOYBOS.

Με μία κίνηση, καθαρίστε ταυτόχρονα το εσωτερικό και το εξωτερικό των παραθύρων σας ώστε να καθαρίζετε εύκολα και ακίνδυνα δυσπρόσιτα σημεία.

Διαθέτει δύο ισχυρούς ρυθμιζόμενους μαγνήτες που συγκρατούν τα δύο μέρη της συσκευής ενωμένα και μπορείτε να καθαρίσετε  τζάμια με πάχους  5-35 mm,

10 επίπεδα μαγνητισμού που ταιριάζουν σε διαφορετικά πάχη υαλοπινάκων: Το μαγνητικό καθαριστικό τζαμιών έχει 10 επίπεδα μαγνητισμού για να ταιριάζει σε τζάμια τζαμιού πάχους 5-35 mm. Η 1η ρύθμιση είναι κατάλληλη για λεπτό γυαλί. Η 10 η ρύθμιση είναι κατάλληλη για τριπλά τζάμια.

Διακριτικό σχέδιο: Μαγνητικό καθαριστικό τζαμιών τριγωνικού σχήματος, μπορεί να καθαρίσει ευκολά ακόμη και τις στενές περιοχές του παραθύρου χωρίς νεκρές γωνίες.

Η ενσωματωμένη δεξαμενή αποθήκευσης νερού (με ιδικά σφουγγαράκια)  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας την επαναλαμβανόμενη αναπλήρωση νερού κάνοντας τον καθαρισμό ακόμα ευκολότερο.

Το μαγνητικό καθαριστικό τζαμιών συνοδεύεται από ένα σχοινί ασφαλείας σε περίπτωση που για κάποιο λόγο απομαγνητιστούν τα 2 μέρη. Ο μοναδικός σχεδιασμός αποθήκευσης σχοινιού ασφαλείας σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε εύκολα το σχοινί ασφαλείας μέσα στην συσκευή ώστε να μην σας ενοχλεί την ώρα του καθαρισμού.

Η συσκευή εκτός από τις 2 μαγνητικές βάσεις διαθέτει 25 ανταλλακτικά  πανάκια mixcrofibre τα οποία είναι επαναχρησιμοποιούμενα , και 2 επιπλέων ανταλλακτικά λάστιχα από καουτσούκ.

Χαρακτηριστικά
Ισχυρός μαγνήτης,
Λάστιχο από καουτσούκ και
25 πανάκια mixcrofibre Πλενόμενα
Κορδόνι ασφαλείας 180 cm
Ταυτόχρονη εσωτερική και εξωτερική καθαριότητα των παραθύρων
Άνετη και απλή χρήση
Διαστάσεις  23 x 5,5 x 8 cm
Κατάλληλο για όλα τα τζάμια από  5-35 mm,

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο του προϊόντος

Κωδικός Κατασκευαστή
JBS-BLC-SZTS-JGY
Κατασκευαστής
JOYBOS
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed