Ηλιακό Απωθητικό Ζώων και πτηνών με λειτουργία Υπερήχων

C03G0070544
Τιμή:
2990 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι

Έρχονται ζώα και πουλιά στους εξωτερικούς σας χώρους και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά; Η πιο εύκολη λύση είναι η εκπληκτική αυτή εφεύρεση!

Η Solar Ηχητική Συσκευή με Φως που Απωθεί Ζώα και Πτηνά είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από τους απρόσκλητους επισκέπτες του κήπου. Χωρίς να ενοχλεί εμάς και τους γείτονες, αυτό το απωθητικό πουλιών και ζώων παράγει υπερηχητικά κύματα σε διαφορετικά φάσματα συχνοτήτων για να κρατάει μακριά διαφορετικά ζώα και παράσιτα.

Αυτή η έκδοση ενσωματώνει επίσης πολλές λάμψεις φωτός και έναν περιστρεφόμενο ανακλαστήρα που περιστρέφεται με τον άνεμο. Ένα πλήρες προϊόν που διαθέτει ηλιακό πάνελ, αρκετούς υπερήχους ανάλογα με τον τύπο των παρασίτων (δεν ακούγεται στον άνθρωπο) και πολλαπλούς ολογραφικούς ανακλαστήρες

Υπάρχουν τρία είδη συχνοτήτων που το κάθε ένα δρα και απομακρύνει συγκεκριμένα ζώα και πτηνά.

Επίσης είναι δυνατόν να ρυθμίσετε την ευαισθησία  της συσκευής και το εύρος προστασίας που θέλετε να καλύψετε με μέγιστη ακτίνα τα 9 μέτρα ανά συσκευή.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της συσκευής είναι  το ηλιακό πάνελ που διαθέτει ώστε οι μπαταρίες να φορτίζονται με την ηλιακή ενέργεια και να μπορεί η συσκευή μας να λειτουργεί ασταμάτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαστάσεις: 54 x 8 x 8 cm Βάρος: 450 g

Κωδικός Κατασκευαστή
0252949
Κατασκευαστής
GENIUS IDEAS
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed