Ηλιακό Απωθητικό Ζώων και πτηνών με λειτουργία Υπερήχων

C03G0130081
Τιμή:
2900 
Μη διαθέσιμο
Τιμή σε πόντους: 2900 πόντοι

Έρχονται ζώα και πουλιά στους εξωτερικούς σας χώρους και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά; Η πιο εύκολη λύση είναι η εκπληκτική αυτή εφεύρεση!

Η Solar Ηχητική Συσκευή με Φως που Απωθεί Ζώα και Πτηνά είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από τους απρόσκλητους επισκέπτες του κήπου. Χωρίς να ενοχλεί εμάς και τους γείτονες, αυτό το απωθητικό πουλιών και ζώων παράγει υπερηχητικά κύματα σε διαφορετικά φάσματα συχνοτήτων για να κρατάει μακριά διαφορετικά ζώα και παράσιτα.

Υπάρχουν τρία είδη συχνοτήτων που το κάθε ένα δρα και απομακρύνει συγκεκριμένα ζώα και πτηνά.

Επίσης είναι δυνατόν να ρυθμίσετε την ευαισθησία  της συσκευής και το εύρος προστασίας που θέλετε να καλύψετε με μέγιστη ακτίνα τα10 μέτρα ανά συσκευή.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της συσκευής είναι  το ηλιακό πάνελ που διαθέτει ώστε οι μπαταρίες να φορτίζονται με την ηλιακή ενέργεια και να μπορεί η συσκευή μας να λειτουργεί ασταμάτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο αισθητήρας έχει εμβέλεια έως και 10 μέτρα. Ενεργοποιεί τον απωθητή όταν ανιχνεύεται κίνηση εντός της εμβέλειας του αισθητήρα. Αυτό το καθιστά ενεργειακά αποδοτικό! Λειτουργεί ημέρα και νύχτα με γωνία λειτουργίας είναι περίπου 110 μοίρες, χάρη στην οποία καλύπτει πολύ μεγάλες επιφάνειες.

Εύκολη τοποθέτηση : Διαθέτει άγκιστρο για να κρεμιέται εύκολα αλλά και μια ακίδα για να τοποθετηθεί στο έδαφος. Έτσι μπορείτε να το κρεμάσετε σε ένα δέντρο, φράχτη, να το στερεώσετε σε έναν τοίχο ή απλά να το καρφώσετε στο έδαφος.

Η ηλιακή φόρτιση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλώς κολλήστε τον απωθητή στο έδαφος ή τοποθετήστε τον σε άλλο ηλιόλουστο μέρος. Αυτό θα κρατήσει τη συσκευή να λειτουργεί συνεχώς όλη την ώρα. Κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών, μπορείτε να επαναφορτίσετε τον απωθητή από το ηλεκτρικό δίκτυο. Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB.

Χαρακτηριστικά

 

Τροφοδοτικό: ηλιακό και USB

Πλαστικό (ABS)

Ηλιακό πάνελ: πολυπυρίτιο 4,3 V, 20 mAh

Υπερηχογράφημα στην περιοχή 13,5–45,5 kHz

5 τρόποι λειτουργίας: 1: 13,5kHz-20kHz για απώθηση ζώων όπως ποντίκια, αρουραίους, σκύλους, αλεπούδες, κ.λπ. 2: 15,5kHz-25kHz για απώθηση ζώων όπως γάτες, ρακούν, ασβοί, κ.λπ. 3: Hz-25k 34,5 kHz για απώθηση ζώων όπως νυχτερίδες, πουλιά, τρωκτικά κ.λπ. 4: Ισχυρά φώτα που αναβοσβήνουν για την απώθηση ζώων όπως ρακούν, αγριογούρουνο, κουνάβι κ.λπ. 5: 13,5 kHz-40 kHz - όλα τα παραπάνω + ισχυρές λυχνίες LED

Ενσωματωμένη μπαταρία: 3 x 800 mAh

Δυνατότητα φόρτισης μέσω θύρας USB (περιλαμβάνεται καλώδιο)

Γωνία αισθητήρα: 110 μοίρες

Εύρος αισθητήρα κίνησης: 8-10 μέτρα (ανάλογα με το μέγεθος του ζώου)

μπορεί να τοποθετηθεί στο έδαφος, στον φράχτη, στον τοίχο

αδιάβροχο: IP55

διαστάσεις: 15x7x38cm

βάρος: 400 γρ

βάρος στη συσκευασία: 450g

Κωδικός Κατασκευαστή
00021044
Κατασκευαστής
REPEST
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed