Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ηχείο Bluetooth και Περιστρεφόμενο Φωτιστικό Δωματίου με Led Star Projector και χειριστήριο

39.00 
Τιμή σε πόντους: 3900 πόντοι
C03G0070616
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ο προβολέας Ηχείο Bluetooth έχει πολλά αποτελεσματικά κύματα φωτός που προβάλλουν στους τοίχους και την οροφή για να δημιουργήσουν έναν ρεαλιστικό έναστρο νυχτερινό ουρανό, παρέχοντας μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα και σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να περπατάτε ανάμεσα στα αστέρια. Μια επιπλέων λειτουργεία που διαθέτει είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth ή USB flash drive.

χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, μπορείτε ε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον Star Projector, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, να αλλάξετε τη λειτουργία φωτισμού, τα μουσικά κομμάτια και να ελέγξετε το χρονόμετρο.

Το Gadget αυτό λειτουργεί υπέροχα ως προβολέας και λάμπα κομοδίνου. Αφού συνδεθεί μέσω bluetooth ή μέσω Pen Drive, η χαλαρωτική μουσική σε συνδυασμό με τα αποτελεσματικά κύματα φωτός που προβάλλουν στους τοίχους και την οροφή θα δημιουργήσουν μια άνετη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - τα αστρικά φώτα συνδυάζονται με μια μοναδική λειτουργία που ενεργοποιείται από το κουμπί "μικρόφωνο", η προβολή αλλάζει στη συνέχεια με το ρυθμό της μουσικής. Το φωτεινό κύμα θα αναβοσβήνει αργά στο ρυθμό της χαλαρωτικής μουσικής ή γρήγορα σε ροκ μουσική.

Χαρακτηριστικά

Μαύρο χρώμα

χρονοδιακόπτης: ναι, 1h, 2h ή η επιλογή ολονύχτιου φωτισμού.

υλικό: πλαστικό / μέταλλο

3 επίπεδα φωτεινότητας. συσκευή αναπαραγωγής μουσικής: μέσω Bluetooth ή από μονάδα flash USB.

Χρώματα: RGB + λευκό λέιζερ που μιμείται πράσινα αστέρια

Λειτουργίες φωτισμού: "fade1": αργή αλλαγή χρώματος, "fade 2" αργή αλλαγή δύο χρωμάτων. Κύμα "S +" (κινούμενο σχέδιο) με οποιοδήποτε ή όλα τα χρώματα + λέιζερ. "S-" οποιαδήποτε χρώματα ή ο συνδυασμός τους + αστέρια που εξαφανίζονται.

Κουμπί μικροφώνου: φώτα στο ρυθμό της μουσικής.

Διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 17/17 / 13 cm;

Βάρος: 0,383 kg; βάρος στη συσκευασία: 0,556 kg

Κωδικός Κατασκευαστή:
B09283TW
Κατασκευαστής:
‎Grandisk

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική