Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Depstech – USB Webcam 2K QHD με μικρόφωνο – D07

49.00 
Τιμή σε πόντους: 4900 πόντοι
C01G0140084
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η USB κάμερα της Depstech με αισθητήρα 4MP CMOS και ανάλυση έως 2560 x 1440 (2Κ QHD) στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κλήσεις τηλεδιάσκεψης, streaming ή να καταγράψετε video με επαγγελματική ποιότητα εικόνας.

 

Η κάμερα έχει εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς διαθέτει λειτουργία διόρθωσης Auto Light Correction και υποστηρίζει τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR).

 

Είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό ώστε να καταγράφει εικόνα σε εύρος έως 90 μοιρών, ενώ το ενσωματωμένο διπλό μικρόφωνο με λειτουργία automatic noise reduction εξασφαλίζει ότι ο ήχος θα είναι στερεοφωνικός, καθαρός, φυσικός και εξίσου καλός με την εικόνα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες με παρουσία ανεπιθύμητων ήχων στο background.

 

Για να διευκολύνει την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή τηλεόραση η κάμερα είναι Plug & Play και δεν απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετων οδηγών.

 

Η κάμερα μπορεί να περιστραφεί 360° για να βρείτε την ιδανική γωνία για την εγγραφή σας ή την τηλεδιάσκεψή σας ενώ διατίθεται με ειδική βάση για τοποθέτηση σε laptop, οθόνη ή πάνω στο τραπέζι. Η βάση στο κάτω μέρος διαθέτει και υποδοχή σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοποθέτησή της πάνω σε τρίποδο.

 

Συμβατή με USB 3.0/2.0 (ταχύτητα έως και 500MB/s) για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και για video streaming χωρίς διακοπές.

Κωδικός Κατασκευαστή:
DEP-D07
Κατασκευαστής:
DEPSTECH
Χρώμα:
  • Μαύρο