Αρωματικός Υγραντήρας 300 ml με 3 αρωματικά έλαια 10x16cm

C03G0070625
Τιμή:
1490 
Μη διαθέσιμο
Τιμή σε πόντους: 1490 πόντοι

Ο πανέμορφος υγραντήρας μας θα σας προσφέρει ευεξία και θα σας φτιάχνει τη διάθεση. Διαθέτει κουμπί αφής για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής. Είναι αθόρυβος με πολύχρωμη ακολουθία φωτισμού LED και η χωρητικότητα του είναι 300 ml. Διαθέτει διπλή λειτουργία καθώς βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και αρωματίζει το περιβάλλον. Με μεγάλη διάρκεια 7 ωρών και σπρέι 30 ml/ώρα θα σας προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι, στο γραφείο, στο εξοχικό. Λειτουργεί με σύνδεση USB (στη συσκευασία περιλαμβάνεται καλώδιο USB-micro)

Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι οτιδήποτε δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι - σκόνη και ακάρεα, λίγοι από εμάς γνωρίζουμε ότι οι ηλεκτρικές συσκευές (τηλέφωνο, τηλεόραση, υπολογιστής, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο και πολλά άλλα) είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, τα θετικά ιόντα που παράγουν έχουν πολύ αρνητική επίδραση στο σώμα μας, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να παρέχετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας ασφαλή και υγιεινό αέρα, τον οποίο εγγυάται ο ιονιστής.

Η συσκευή διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία αρωματοθεραπείας. Μετά την εφαρμογή του λαδιού, ο υγραντήρας εκτός από το ότι ρυθμίζει το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο, απελευθερώνει και αρώματα με χαλαρωτικές ιδιότητες (επιτρέπονται μόνο υδατοδιαλυτά προϊόντα - διαφορετικά μπορεί να καταστραφεί ο υγραντήρας). Το σετ περιλαμβάνει 3 τέτοια λάδια!

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ο υγραντήρας χρησιμοποιεί μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Σε σύγκριση με άλλους που έχουν περισσότερη ισχύ, η απόδοσή του είναι επαρκής για να ενυδατώνει και να παρέχει φρέσκο ​​αέρα στο διαμέρισμα, το σπίτι ή το γραφείο σας. Το προϊόν διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης όταν το νερό στη δεξαμενή έχει εξαντληθεί, επομένως είναι ασφαλές, ακόμα κι αν ξεχάσετε να ξαναγεμίσετε το νερό.

Λειτουργεί με σύνδεση USB (στη συσκευασία περιλαμβάνεται καλώδιο USB-micro)

Διαστάσεις 10x16cm

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

 

1 x υγραντήρας

1 x Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

3 μπουκαλάκια με αρωματικά έλαια

Κωδικός Κατασκευαστή
10970
Βρες Παρόμοια
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed