Αδιάβροχος εξωτερικός ηλιακός LED προβολέας με ανιχνευτή κίνησης 3 cob led και κοντρόλ

C03G0090213
Τιμή:
3900 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 3900 πόντοι

Ιδανική λύση για το σπίτι, το εξοχικό, το γκαράζ, τον κήπο ακόμα και για προστασία της ιδιωτικής σας περιουσίας από κακόβουλες ενέργειες.

Με τον ηλιακό LED,  προβολέα εξοικονομείτε ενέργεια καθώς δεν απαιτείται παροχή ρεύματος. Επαναφορτίζεται πλήρως, μόνο από τον ήλιο χαρίζοντας σας φως για τουλάχιστον 8-10 ώρες τους καλοκαιρινούς μήνες και 5-7 ώρες τους χειμερινούς. 

Ο LED προβολέας  διαθέτει 3 ισχυρά LED τεχνολογίας COB (Chips on Board). Η τεχνολογία COB ενσωματώνει πολλαπλά LED chip και συνεπώς περισσότερες διόδους εκπομπής φωτός σε μια μονάδα φωτισμού. Έτσι όταν το φωτιστικό σώμα είναι αναμμένο μοιάζει σαν ένα ενιαίο πάνελ και όχι σαν πολλά μικρά LED φωτάκια, όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία COB μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την ενέργεια επιτυγχάνοντας καλύτερες αναλογίες lumen-per-watt και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα συμβατικά LED. Συγκεκριμένα η μίνιμουμ ισχύ των LED με τεχνολογία COB είναι 80 lumens ανά watt επιτυγχάνοντας την αύξηση της περιοχής φωτισμού κατά 10 φόρες.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των LED με τεχνολογία COB σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα LED είναι η χαμηλή θερμική απόδοση που επιτυγχάνεται χάρη στο σχεδιασμό που επιτρέπει την ψύξη του κεραμικού υποστρώματος των LED τσιπς.

Οι λειτουργίες που  διαθέτει ο LED προβολέας  δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τον ρυθμίζει συμφώνα με τις ανάγκες του.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Οι ρυθμίσεις του  ηλιακού LED προβολέα πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα με το τηλεχειριστήριο που διαθέτει. Τοποθετούμε το κουμπί του προβολέα στο On και στην συνέχεια επιλέγουμε την λειτουργία που επιθυμούμε από το τηλεκοντρόλ.

Πρώτη λειτουργία : η λάμπα ανάβει στο 100% της ισχύος της αφού ανιχνεύσει κίνηση για 20-25 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής όταν ο αισθητήρας δεν ανιχνεύσει κίνηση εντός της εμβέλειάς του.

Δεύτερη  λειτουργία : η λάμπα ανάβει στο 30% της ισχύος συνεχόμενα  στο σκοτάδι, όταν ανιχνεύεται κίνηση, ανάβει με ισχύ 100% για 20-25 δευτερόλεπτα, μετά επανέρχεται στην αρχική κατάσταση.

μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, η λυχνία ανάβει στο 30% της ισχύος της σε κατάσταση αναμονής μετά σκοτεινό, τότε όταν ανιχνεύεται κίνηση, ανάβει στο 100% της ισχύος του.

 

Τρίτη   λειτουργία: Ο προβολέας παραμένει μόνιμα αναμμένος.

Στο κάτω μέρος του ανιχνευτή κίνησης υπάρχουν τρία κουμπιά dimmers από τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τις 3 βασικές λειτουργίες του προβολέα.

 

Χαρακτηριστικά

 

LED τεχνολογίας COB λευκού φωτισμού

Αδιαβροχοποίηση: IP65

Γωνία δέσμης: 160 μοίρες

Ηλιακός συλλέκτης 6V 12 W

Μπαταρία ιόντων λιθίου 7.4 volt

κουμπί: On / Off

χρόνος φόρτισης: περίπου. 6 h

αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες

επίσης χρεώσεις σε συννεφιασμένο ουρανό

διαστάσεις: 35x16x5εκ

μήκος μπράτσου: 25 cm

Βάρος: 0,832 kg

Εύκολη εγκατάσταση

 

 Η συσκευασία περιλαμβάνει

1 x Αδιάβροχο εξωτερικό ηλιακός LED προβολέας

1 x τηλεκοντρόλ για απομακρυσμένη ρύθμιση λειτουργιών

1 x βάση τοποθέτησης

Κωδικός Κατασκευαστή
CZ3690
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed