Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Powerball – Επαγγελματικό μονόζυγο EVO με ιμάντες

79.00 
Τιμή σε πόντους: 7900 πόντοι
C02G0400059
Σε Απόθεμα
+

Το επαγγελματικό μονόζυγο EVO σε συνδυασμό με ιμάντες για τα χέρια και τα πόδια συνδυάζονται σε ένα σετ με μοναδικό σκοπό να ανεβάσουν το επίπεδο των προπονήσεων σας στο σπίτι.

Εκτός από το μονόζυγο EVO, στη συσκευασία περιλαμβάνονται και ιμάντες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για all-around προπονήσεις που θα εκγυμνάσουν όλους τους μυς του σώματος σας.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επεκτείνετε τα άγκιστρα του μονόζυγου ώστε να στερεωθεί το μονόζυγο στο πλαίσιο της πόρτας σας. Είναι ιδανικό για όλα τα σπίτια καθώς δεν απαιτούνται βίδες ή τρύπες στον τοίχο ή στην πόρτα.

Οι ιμάντες μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο μονόζυγο με την χρήση ειδικών κρίκων (περιλαμβάνονται στη συσκευασία), διευρύνοντας την ποικίλια των ασκήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το μονόζυγο Evo είναι κατάλληλο για κουφώματα πόρτας με πλάτος από 70 έως 90 εκατοστά και 12 έως 21 εκατοστά βάθος πλαισίου.

Το μονόζυγο έχει συνολικό μήκος 1 μέτρο.

Διαθέτει χαλύβδινες ράβδους και χειρολαβές από αφρώδες υλικό για να μην γλιστράνε τα χέρια από το μονόζυγο.

Οι ιμάντες μαζί με τους κρίκους στήριξης μπορούν να προσαρμοστούν σε τρία διαφορετικά ύψη ανάλογα με την μπάρα που θα επιλέξετε να τους τοποθετήσετε.

Συνδυάζοντας το μονόζυγο Evo και τους ιμάντες έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης, που σας επιτρέπει να κάνετε ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων που συμπεριλαμβάνει έλξεις, βυθίσεις τρικέφαλων, αντίστροφες έλξεις, σκουάτς, rows, inverted rows κ.α.

Ασκήσεις εδάφους.

Εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε το μονόζυγο στο έδαφος για να μεγιστοποιήσετε την προπόνησή σας με push-ups, ασκήσεις πάγκου και άλλα.

Το σετ είναι Ιδανικό για σύσφιξη, ανόρθωση, καύση λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, αντοχής και γενικά βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος σας. Εξαιρετικός τρόπος για ενίσχυση της επάνω και μεσαίας πλάτης, των ώμων, των δικέφαλων, των τρικέφαλων και των κοιλιακών.

Το σετ μπορεί ανά πάσα στιγμή να διπλωθεί για εύκολη αποθήκευση ή ακόμα και μεταφορά στο εξοχικό.

Κωδικός Κατασκευαστή:
EVODOORBAR
Κατασκευαστής:
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*