Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Powerball Core Sliders – Δίσκοι ολίσθησης για γυμναστική

12.99 
Τιμή σε πόντους: 1299 πόντοι
C02G0400060
Σε Απόθεμα
+
Τα Core Sliders της Powerball είναι ένα όργανο γυμναστικής που συμβάλει στην εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε το επίπεδο δυσκολίας κλασικών ασκήσεων, χωρίς να χρησιμοποιήσετε βάρη ή αλτήρες.

Συνδυάζοντας τους δίσκους με κλασικές ασκήσεις γυμναστικής (όπως π.χ. τα push-ups, mountain climbers, σανίδα κ.α.) αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε τον κορμό σας ώστε να σταθεροποιηθείτε και να διατηρήσετε την ισορροπία σας ενώ γλιστράτε πάνω στους δίσκους.
Ανάλογα με την άσκηση που θα επιλέξετε, για να ενισχύσετε την σταθερότητα του σώματος σας θα πρέπει να επιστρατεύσετε τους κοιλιακούς σας, τους ώμους σας, την πλάτη αλλά και τους μυς των ποδιών και των χεριών σας αυξάνοντας την δυσκολία και συνεπώς την αποτελεσματικότητα. Επιπλέον μπορούν να συνδυαστούν με λάστιχα αντιστάσεων για να προσθέσετε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στις ασκήσεις σας.

Τα Core Sliders έχουν διπλή όψη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε τα πάνω σε ξύλινο δάπεδο, πλακάκια ή ακόμα και πάνω στο χαλί.
Είναι μικροί σε μέγεθος, με μικρό βάρος ώστε να μπορείτε να τους έχετε μαζί σας και να τους χρησιμοποιείτε σε όλες τις προπονήσεις σας.

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα ζευγάρι Core Sliders.
Διάμετρος: 18 εκατοστά
Κωδικός Κατασκευαστή:
CORSLI
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*