Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C02G0400002
Σε Απόθεμα
+

Το powerball 250Hz classic είναι το απλό μοντέλο της εταιρείας αλλά εξίσου αποτελεσματικό με τα υπόλοιπα. Πάνω σε αυτό βασίστηκαν και σχεδιάστηκαν οι επόμενες εκδοχές των Powerball. Αυτό το γυροσκόπιο έγινε μόδα σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ τώρα έχει μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα. Η πατέντα αυτή εφευρέθηκε αρχικά για να γυμνάζει τα χέρια και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές προϊόν ανταγωνισμού επιδόσεων. Θα βρείτε αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο όπου οι φίλοι του αθλήματος, επιδεικνύουν τις ικανότητες τους. Για τα Powerball έχουν γράψει ακόμα και οι Financial Times.
Το προϊόν δε χρειάζεται μπαταρίες. Η ενέργεια που χρειάζεται για να περιστρέφεται, προέρχεται καθαρά και μόνο από εσάς. Όσο δυνατότεροι είσαστε, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε να γυρνάει το δικό σας powerball 250Hz classic. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε να γυρνάει ασταμάτητα, σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε.
Θυμηθείτε όμως, ότι όσο γρηγορότερα περιστρέφεται ο ρότορας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση και ένταση δημιουργείται για τα δάχτυλα, τα χέρια, τους καρπούς και τους ώμους σας. Εάν είσαστε αθλητικοί τύποι και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες σας, να αποκτήσετε τα δυνατά χέρια των αθλητών που βλέπετε στην τηλεόραση, να θεραπεύσετε προβλήματα του καρπού σας λόγω της συνεχόμενης χρήσης υπολογιστή ή απλά να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, αποκτήστε το powerball 250Hz classic.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται απλά και εύκολα, κάνετε λάθος. Δεχτείτε την πρόκληση για να δείτε κατά πόσο μπορείτε να κατακτήσετε εσείς το powerball 250Hz classic ή κατά πόσο τελικά θα κατακτήσει αυτό εσάς και θα γίνει ο μόνιμος φίλος σας. Το παγκόσμιο ρεκόρ που έχει καταγραφεί έως τώρα είναι 16,317 RPM, μπορείτε να το νικήσετε;
Καλή διασκέδαση και Happy Spinning!!!

Προσοχή στις απομιμήσεις

Κωδικός Κατασκευαστή:
KB188B
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Powerball
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.powerballs.com
Μπαταρίες:
Όχι
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
170
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
50
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
100
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
200
Έκανα την παραγγελία μου Τρίτη στις 13:00 και την επόμενη στις 08:00 ήταν στο courier για να την παραλάβω...
το παλικάρι στην εξυπηρέτηση, απλά τέλειος, ευγενέστατος και πρόθυμος...
εννοείται πως θα προτιμηθεί το κατάστημα και για μελλοντικές μου αγορές και θα προταθεί σε φίλους...
Γράψτε μια κριτική


*