Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Powerball 250Hz Autostart Pro (Lights)

33.00 
Τιμή σε πόντους: 3300 πόντοι
C02G0400067
Σε Απόθεμα
+

Κανένα όργανο γυμναστικής έως τώρα δεν μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά τόσα σημεία του σώματος όσα γυμνάζει το PowerBall. 

Το PowerBall είναι ένα όργανο με γυροσκοπικό μηχανισμό και είναι στο μεγέθους χεριού. Λειτουργεί με περιστροφή των χεριών, των καρπών ή των βραχίονων. Το βάρος του ρότορα αυξάνεται με τη φυγοκεντρική δύναμη που απελευθερώνεται από την περιστροφή. Με άλλα λόγια: όσο πιο γρήγορα γυρίζετε το PowerBall, τόσο πιο δυναμική γίνεται η άσκηση.

Το προϊόν δε χρειάζεται μπαταρίες. Η ενέργεια που χρειάζεται για να περιστρέφεται, προέρχεται καθαρά και μόνο από εσάς. Όσο δυνατότεροι είσαστε, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε να γυρνάει το δικό σας powerball. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε να γυρνάει ασταμάτητα, σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε.

Θυμηθείτε όμως, ότι όσο γρηγορότερα περιστρέφεται ο ρότορας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση και ένταση δημιουργείται για τα δάχτυλα, τα χέρια, τους καρπούς και τους ώμους σας. Εάν είσαστε αθλητικοί τύποι και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες σας, να αποκτήσετε τα δυνατά χέρια των αθλητών, να θεραπεύσετε προβλήματα του καρπού σας λόγω της συνεχόμενης χρήσης υπολογιστή ή απλά να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, αποκτήστε το Powerball Powerball 250Hz Autostart Pro (Lights).

Το Powerball 250Hz Autostart Pro (Lights) είναι ένα από τα Powerball της σειράς Autostart, που διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό εύκολης εκκίνησης. Επίσης το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει και LED φωτισμό, ο οποίος ενεργοποιείται μόλις ξεκινήσει η περιστροφή του γυροσκοπικού μηχανισμού και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ.

Έπειτα από προσεκτικό μακροχρόνιο σχεδιασμό οι σχεδιαστές του πιο πετυχημένου και διασκεδαστικού οργάνου εκγύμνασης κατάφεραν να ενσωματώσουν στο Powerball Autostart έναν επαναστατικό μηχανισμό ο οποίος έχει την ικανότητα να εκκινήσει την γυροσκοπική σφαίρα απλά και εύκολα χωρίς την χρήση του ιμάντα εκκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουρδίσετε τον εσωτερικό γυροσκοπικό μηχανισμό και έπειτα να συγχρονίσετε την κίνηση του χεριού σας με αυτή του γυροσκοπικού μηχανισμού ώστε το Powerball να αναπτύξει ταχύτητα.

Έτσι η καθημερινή σας εξάσκηση θα είναι διασκεδαστική καθώς θα προσπαθείτε να σπάσετε συνεχώς το ρεκόρ σας εντείνοντας παράλληλα την άσκηση σας. Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.

Το Powerball 250Hz Autostart Pro (Lights) παράγει αντίσταση 11.3 κιλών στις 10000 στροφές. Μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα μεγαλύτερη των 16000 στροφών.

Για να γνωρίζετε σε τι επίπεδο βρίσκεστε το Powerball 250Hz Autostart Pro (Lights) διαθέτει ψηφιακό μετρητή που σας ενημερώνει για την μέγιστη ταχύτητα που έπιασε το Powerball σας (η μέτρηση γίνεται σε στροφές ανά λεπτό).

Έτσι η καθημερινή σας εξάσκηση θα είναι διασκεδαστική καθώς θα προσπαθείτε να σπάσετε συνεχώς το ρεκόρ σας εντείνοντας παράλληλα την άσκηση σας. Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.

Περιλαμβάνει θήκη αποθήκευσης με τα λογότυπα της Powerball

Προσοχή στις απομιμήσεις

Κωδικός Κατασκευαστή:
KB188ALC
Κατασκευαστής:
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική