Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Μπάλα γυμναστικής για πιλάτες και μασάζ (75CM)

9.00 
Τιμή σε πόντους: 900 πόντοι
C03G0150323
Σε Απόθεμα
+

Το Rubber Gym Ball είναι ένα προϊόν που αναμφίβολα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Η χρήση του επηρεάζει κυρίως την ευημερία μας και είναι ευεργετική για την υγεία. Οι ασκήσεις με τη χρήση της μπάλας είναι ευρέως διαδεδομένες, μεταξύ άλλων στον τομέα του αθλητισμού και της αναψυχής. Ωστόσο, βρήκαν επίσης αποτελεσματική εφαρμογή σε άλλους τομείς, όπως αποκατάσταση και η φυσιοθεραπεία.

Η μπάλα γυμναστικής έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι πολύ πρακτική. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά διαφόρων τύπων μπαλών. Από τη μία πλευρά, το προφίλ είναι ριγέ, από την άλλη έχει μαλακές προεξοχές. Χάρη σε αυτά, η μπάλα διεγείρει επιπλέον τα μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης και δεν γλιστρά ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες, κάτι που συμβαίνει με μια ομαλή μπάλα.

Εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια. Η μπάλα 2in1 όχι μόνο εξοικονομεί χώρο, αλλά είναι και οικονομικά ελκυστική. Αυτή η λύση επιτρέπει διάφορες χρήσεις, προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Η μπάλα χρησιμοποιείται ευρέως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για ασκήσεις σε γυμναστήριο, στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι επίσης χρήσιμη σε κέντρα αποκατάστασης και στη φυσιοθεραπεία καθώς βελτιώνει σημαντικά τη δύναμη και τη σταθερότητα των μυών.

Η μπάλα γυμναστικής πρέπει να έχει το κατάλληλο μέγεθος για το ύψος σας. Επιπλέον, όταν καθόμαστε πάνω της και βάζουμε τα πόδια μας στο έδαφος, η γωνία μεταξύ του κορμού και των μηρών και τα λυγισμένα γόνατα δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 90 ° (μπορεί να είναι λίγο περισσότερο, είναι σημαντικό όχι λιγότερο).

Η μπάλα είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί. Αν την ξεφουσκώσουμε, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα να την αποθηκεύσουμε ή να την πάρουμε μαζί μας, π.χ. σε ταξίδι.

Χαρακτηρηστικα

Διάμετρος: 75cm

Αντοχή: 300kg

Βάρος: 1,40kg

Διατίθεται σε μπλε, πράσινο και κόκκινο χρώμα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*