Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Λάστιχα γυμναστικής με αντίσταση 11.34 - 29.5 κιλά

12.00 
Τιμή σε πόντους: 1200 πόντοι
C03G0150317
Σε Απόθεμα
+

Οι ασκήσεις αντίστασης είναι ιδανικές για προγράμματα άσκησης στο σπίτι και ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ποικιλία σε μια ρουτίνα προπόνησης. Οι ζώνες αντίστασης παρέχουν σταθερή ένταση στον μυ - κάτι που μερικές φορές δεν είναι δυνατό με τις ασκήσεις ελεύθερου βάρους.

Οι διαφορετικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι αναρίθμητες!

Κατάλληλα για εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων: Βελτιώστε την ευελιξία σας και ενδυναμώστε τους μυς όλων των μυϊκών ομάδων.

Ιδανικά για διατάσεις, ασκήσεις ευελιξίας αλλά και προπόνηση αντιστάσεων, τα λάστιχα επιτρέπουν την εντατική και ελεγχόμενη άσκηση που επιτρέπει την αποτελεσματική ενδυνάμωση χωρίς τραυματισμούς.

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά τα λάστιχα για στοχευμένη προπόνηση σε συγκεκριμένους μυς ή εντάξτε τα στο δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυνατότητες διαφορετικών ασκήσεων που προσφέρουν τα λάστιχα τα κάνει ιδανικά για όλους τους τύπους εκγύμνασης, από Crossfit ή ελεύθερα βάρη έως και yoga ή pilates.

Είναι κατασκευασμένες 100% από υψηλής ποιότητας  καουτσούκ. Κάθε ζώνη παρέχει διαφορετικό επίπεδο αντίστασης.

Το συγκεκριμένο λάστιχο έχει αντίσταση 11.34 - 29.5 κιλά.

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά τα λάστιχα για στοχευμένη προπόνηση σε συγκεκριμένους μυς ή εντάξτε τα στο δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυνατότητες διαφορετικών ασκήσεων που προσφέρουν τα λάστιχα της Powerball τα κάνει ιδανικά για όλους τους τύπους εκγύμνασης, από Crossfit ή ελεύθερα βάρη έως και yoga ή pilates.

Διαστάσεις 2080 x 21 x 4.5 mm

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*