Λάστιχα γυμναστικής με αντίσταση 11.34 - 29.5 κιλά

C03G0150317
Τιμή:
1000 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1000 πόντοι

Οι ασκήσεις αντίστασης είναι ιδανικές για προγράμματα άσκησης στο σπίτι και ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ποικιλία σε μια ρουτίνα προπόνησης. Οι ζώνες αντίστασης παρέχουν σταθερή ένταση στον μυ - κάτι που μερικές φορές δεν είναι δυνατό με τις ασκήσεις ελεύθερου βάρους.

Οι διαφορετικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι αναρίθμητες!

Κατάλληλα για εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων: Βελτιώστε την ευελιξία σας και ενδυναμώστε τους μυς όλων των μυϊκών ομάδων.

Ιδανικά για διατάσεις, ασκήσεις ευελιξίας αλλά και προπόνηση αντιστάσεων, τα λάστιχα επιτρέπουν την εντατική και ελεγχόμενη άσκηση που επιτρέπει την αποτελεσματική ενδυνάμωση χωρίς τραυματισμούς.

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά τα λάστιχα για στοχευμένη προπόνηση σε συγκεκριμένους μυς ή εντάξτε τα στο δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυνατότητες διαφορετικών ασκήσεων που προσφέρουν τα λάστιχα τα κάνει ιδανικά για όλους τους τύπους εκγύμνασης, από Crossfit ή ελεύθερα βάρη έως και yoga ή pilates.

Είναι κατασκευασμένες 100% από υψηλής ποιότητας  καουτσούκ. Κάθε ζώνη παρέχει διαφορετικό επίπεδο αντίστασης.

Το συγκεκριμένο λάστιχο έχει αντίσταση 11.34 - 29.5 κιλά.

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά τα λάστιχα για στοχευμένη προπόνηση σε συγκεκριμένους μυς ή εντάξτε τα στο δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυνατότητες διαφορετικών ασκήσεων που προσφέρουν τα λάστιχα της Powerball τα κάνει ιδανικά για όλους τους τύπους εκγύμνασης, από Crossfit ή ελεύθερα βάρη έως και yoga ή pilates.

Διαστάσεις 2080 x 21 x 4.5 mm

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed