Ισομερής Γυμναστής Δακτύλων Powerball

C02G0400027
Τιμή:
799 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 799 πόντοι

Ο Ισομερής Γυμναστής Δακτύλων της Powerball είναι το κατάλληλο όργανο για οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα των χεριών του. Επίσης είναι ιδανικό για την αποθεραπεία των χεριών ή των δακτύλων από τραυματισμούς.

Το όργανο ασκήσεων της Powerball σας επιτρέπει να εξασκήσετε το κάθε δάκτυλο ξεχωριστά ώστε να επικεντρωθείτε σε όποιο δάκτυλο επιθυμείτε.

Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την μεταφορά μέσα στη τσάντα ή ακόμα και μέσα στη τσέπη ώστε να μπορεί ο χρήστης να το χρησιμοποιήσει οπουδήποτε.

Έτσι μουσικοί και αθλητές μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους και να προθερμάνουν τα χέρια τους ή τα δάκτυλά τους πριν από κάποια μουσικό σόου ή άθλημα που θα τα καταπονήσει.

Οι αθλητές σε σπορ που απαιτούν δυνατά δάκτυλα για σφιχτό πιάσιμο, όπως το τένις, η ορειβασία, το γκολφ, οι πολεμικές τέχνες, θα το λατρέψουν.

Αντίστοιχα οι απλοί χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή ώστε να επιταχύνουν την αποθεραπεία ή την ενδυνάμωση των χεριών ή των δακτύλων τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα η Powerball προτείνει στον χρήστη να πιέζει και να κρατά πατημένα τα κουμπιά για περιόδους των 15, 30 ή 60 δευτερολέπτων (ισομερής αντίσταση) ανάλογα με το πόσο δυνατά είναι τα χέρια ή τα δάκτυλα του καθενός.

Κωδικός Κατασκευαστή
FINGPUSH
Κατασκευαστής
Powerball
Χρώμα
  • Μαύρο
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed