Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

24.99 
Τιμή σε πόντους: 2499 πόντοι
C02G0400042
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Κανένα όργανο γυμναστικής έως τώρα δεν μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά τόσα σημεία του σώματος όσα γυμνάζει το PowerBall.  

Το PowerBall είναι ένα όργανο  γυροσκοπίου μεγέθους χεριού που λειτουργεί με περιστροφή των χεριών, των καρπών ή των βραχιόνων. Το βάρος του ρότορα αυξάνεται με τη φυγοκεντρική δύναμη που απελευθερώνεται από την περιστροφή. Με άλλα λόγια: όσο πιο γρήγορα γυρίζετε το PowerBall, τόσο πιο δυναμική  γίνεται η άσκηση.

Είτε θέλετε να γυμνάσετε το σώμα σας αποτελεσματικά είτε κάνετε αποθεραπεία και θέλετε ενδυνάμωση του σημείου, το PowerBall Spinner προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το προϊόν δε χρειάζεται μπαταρίες. Η ενέργεια που χρειάζεται για να περιστρέφεται, προέρχεται καθαρά και μόνο από εσάς. Όσο δυνατότεροι είσαστε, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε να γυρνάει το δικό σας powerball. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε να γυρνάει ασταμάτητα, σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε.

Θυμηθείτε όμως, ότι όσο γρηγορότερα περιστρέφεται ο ρότορας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση και ένταση δημιουργείται για τα δάχτυλα, τα χέρια, τους καρπούς και τους ώμους σας. Εάν είσαστε αθλητικοί τύποι και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες σας, να αποκτήσετε τα δυνατά χέρια των αθλητών, να θεραπεύσετε προβλήματα του καρπού σας λόγω της συνεχόμενης χρήσης υπολογιστή ή απλά να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, αποκτήστε το powerball 250Hzclassic.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται απλά και εύκολα, κάνετε λάθος. Δεχτείτε την πρόκληση για να δείτε κατά πόσο μπορείτε να κατακτήσετε εσείς το powerball 250Hzclassic ή κατά πόσο τελικά θα κατακτήσει αυτό εσάς και θα γίνει ο μόνιμος φίλος σας. Το παγκόσμιο ρεκόρ που έχει καταγραφεί έως τώρα είναι 16,317 RPM, μπορείτε να το νικήσετε;

το Powerball 280Hz Pro μπορεί να παράγει έως και 16 κιλά αντίστασης  και είναι μια ισχυρή μηχανή άσκησης βραχίονα που θα ενισχύσει και θα αποκαταστήσει αποτελεσματικά ολόκληρο το χέρι, από το δάκτυλο μέχρι τον ώμο.

Περιστρέψτε  αργά για την ήπια αποκατάσταση των τραυματισμών, όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα και σπασμένα οστά ή γυρίστε γρήγορα για έντονη άσκηση: τα οφέλη της άσκησης Powerball είναι πολλά Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.

Καλή διασκέδαση και Happy Spinning!!!

Προσοχή στις απομιμήσεις

Κωδικός Κατασκευαστή:
PB688B
Κατασκευαστής:
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική