Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Μεταλλικό Fidget Spinner Spiderman Black 4 Min

9.00 
Τιμή σε πόντους: 900 πόντοι
C02G0190307
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα Fidget Spinner, η παγκόσμια μανία, που έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, υπόσχεται να μειώσει το άγχος της καθημερινότητας, να σας διασκεδάσει αλλά και να σας χαλαρώσει.

Κρατήστε την βάση του με τον αντίχειρα και το δείκτη του χεριού σας, περιστρέψτε το με το άλλο σας χέρι και σύντομα θα γίνει η προέκταση του χεριού σας. Θα κρατήσει απασχολημένα τα χέρια σας και το μυαλό σας και θα σας απορροφήσει με το εφέ που δημιουργεί χάρη στη κίνηση του, που μοιάζει με αυτή του έλικα.

Τα fidget spinner χρησιμοποιούνται από δασκάλους για παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχουν κατευναστικές ιδιότητες για όλους όσους πάσχουν από αυτισμό καθώς και όσων υποφέρουν από HDD ή ADHD.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα fidget spinner και σε διάφορες ποιότητες. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες είναι αυτοί του βάρους και του μεγέθους του fidget spinner αλλά και η ποιότητα και το μέγεθος του ρουλεμάν που χρησιμοποιείται για να το κινεί.

Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν και την διάρκεια της κίνησης του fidget spinner.

Το μοντέλο spiderman blackείναι κατασκευασμένο από μέταλλο και έχει βάρος 95 γραμμαρίων. Έχει διάμετρο 5,3 εκατοστών και πάχος 14 χιλιοστών.

Είναι εξοπλισμένο από ρουλεμάν τύπου R188 Abec-7. Τα συγκεκριμένα ρουλεμάν χάρη στη μικρή τους διάμετρο δίνουν περισσότερο χώρο στο κυρίως σώμα του fidget spinner. Έτσι το κυρίως σώμα του fidget spinner έχει μεγαλύτερη μάζα, χαρακτηριστικό που του επιτρέπει να κινείται για περισσότερη ώρα. Επίσης στα ρουλεμάν τύπου R188 οι μπίλιες που υπάρχουν μέσα σε αυτό έχουν μικρότερο μέγεθος και συνεπώς δημιουργούνται μικρότερες τριβές με τα τοιχώματα του ρουλεμάν, που βοηθούν στην διάρκεια κίνησης του fidget spinner. 

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 5,3 cm

Bάρος: 95 gr

Χρόνος περιστροφής: 4 λεπτά

Υλικό κατασκευής: Μέταλλο, Μεταλλικά Ρουλεμάν

Διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία αποθήκευσης και προστασίας του FidgetSpinner.

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.

Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 8 ετών
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Revolution Spinners
Χρώμα:
  • Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική