Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Kryptonics 35’’-BOMBER LONGBOARD "CLASSIC-65"

99.00 
Τιμή σε πόντους: 9900 πόντοι
C02G0130388
Σε Απόθεμα
+

Ιδρυθείσα το 1965, η εταιρεία Kryptonics αποτελεί μια από τις παραδοσιακές μάρκες στον χώρο του skateboarding. Είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στην βιομηχανία κατασκευής skateboard και συνεχώς πρωτοπορεί θέτοντας νέα στάνταρ.

Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε πολυουρεθάνη στις ρόδες των πατινιών που παρήγαγε, γεγονός που άλλαξε δραστικά την λειτουργικότητα των skateboard.

Η γκάμα των προϊόντων της Kryptonics εξαπλώνεται σε cruiser skateboard, longboards, κλασικά skateboard, ρετρό skateboard αλλά και σε αξεσουάρ για τον αναβάτη, όπως κράνη και προστατευτικά. 

Το BOMBER LONGBOARD "CLASSIC-65" (94 εκατοστά) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους ή πεπειραμένους αναβάτες longboard. Η σανίδα του, είναι κατασκευασμένη από 8 πεπιεσμένα φύλλα από καναδέζικη σφεντάμι ώστε να είναι πιο ανθεκτική, ελαστική αλλά και να έχει καλύτερη αίσθηση και ανταπόκριση. Το πάνω μέρος της σανίδας είναι καλυμμένο με γυαλόχαρτο ώστε ο αναβάτης να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα πάνω σε αυτή και καλύτερο έλεγχο. Σε αυτό συντελούν και οι διαστάσεις της σανίδας, που με μήκος 94 εκατοστών και πλάτος 23.83 εκατοστών δίνουν την δυνατότητα στον αναβάτη, ανεξαρτήτου ηλικίας και ανάπτυξης, να τοποθετήσει τα πόδια του στην ιδανική θέση που τον βολεύουν. 

Ο σχεδιασμός Drop Down του συγκεκριμένου Longboard, επιτυγχάνει να διατηρήσει το μέρος της σανίδας πάνω στο οποίο στέκεται ο αναβάτης, σε χαμηλότερο ύψος σε σχέση με το noseκαι το tail. Ο σκοπός αυτού του σχεδιασμού είναι να διατηρηθεί χαμηλά το κέντρο βάρους, χαρακτηριστικό που δίνει επιπλέον σταθερότητα και καλύτερο έλεγχο ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες. Επίσης χάρη σε αυτόν το σχεδιασμό το longboardείναι πιο ξεκούραστο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερη ώρα και συνεπώς για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η σανίδα είναι διακοσμημένη με γραφικά που θυμίζουν τα παλιά longboard που είχαν γίνει ευρέως διαδεδομένα στην Καλιφόρνια την δεκαετία του 60 και είναι σχεδιασμένα από γνωστούς καλλιτέχνες εξειδικευμένους στη δημιουργία σχεδίων για skateboard.

Το BOMBER LONGBOARD "CLASSIC-65" είναι εξοπλισμένο με ρόδες μεγέθους 65 x 40 χιλιοστών κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη σκληρότητας 83Α και ρουλεμάν τύπου ABEC-5. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία ο αναβάτης έχει καλύτερη και πιο απαλή αίσθηση κατά την διάρκεια της βόλτας του ενώ παράλληλα μειώνονται οι κραδασμοί από ανωμαλίες του εδάφους.

Οι άξονες (trucks) του longboard είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και με πλάτος 18 εκατοστών επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο από τον αναβάτη.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Free Spirit Drop Down Longboard της Kryptonics ένα ιδανικό και διασκεδαστικό μέσο μεταφοράς για την πόλη.

Χαρακτηριστικά:

Σανίδα: (94 x23.83 εκατοστά) κατασκευασμένη από 8 πεπιεσμένα φύλλα από καναδέζικη σφεντάμι.

Άξονες με πλάτος 14 εκατ. Κατασκευασμένους από αλουμίνιο.

Ρόδες:

Μέγεθος 65x 40 mm

Υλικό: πολυουρεθάνη

Σκληρότητα: 83A

Ρουλεμάν: ABEC 5

Κωδικός Κατασκευαστή:
SK17165615
Κατασκευαστής:
Kryptonics
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
940
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
238

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*